Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Lai taviem sapņiem spoži rīti!
22.05.2023

Lai taviem sapņiem spoži rīti!
Vislielākie no mūsu sapņiem
Ir tie, kas nemaz lieli nav
Tie simtiem reižu katru dienu
Varbūt ir piedzīvoti jau.

Tie ir par tiem, kas ir mums līdzās
Un varbūt būs mums līdzās rīt
Vislielākos no mūsu sapņiem
Spēj tikai mazie piepildīt.
(G.Račs)

19.maijā Daugavpils Saskaņas pamatskolā 50 jauniešiem tika veltīts pasākums “Lai taviem sapņiem spoži rīti!” Pasākumu atklāja pirmklasnieki, kas mūzikas pavadījumā zālē ieveda devīto klašu audzēkņus, rokās sadevušies nodejoja deju un ar dzejoļiem, un dziesmu atvadījās no skolas lielajiem bērniem.
8.klases parādīja to, kādus viņi redz devītos, deva iespēju pasapņot par nākotni un lidinot papīra lidmašīnu aicināja doties sapņu ceļojumā.
Mūsu absolventus sveica pirmās klases audzinātājas Ieva Skoromko un Inesa Leontjeva.
Sirsnīgus apsveikumus 9. klašu skolēni saņēma arī no vecākiem. Viņi pirmkārt novēlēja devītajiem veiksmi eksāmenos, bet, otrkārt, vēlējās, lai viņi būtu laimīgi.
Pasākuma beigās vārds tika dots arī 9. klasēm, kuras ar dziesmām un novēlējuma vārdiem pateica paldies par kopā pavadītajiem deviņiem gadiem. Īpašs novēlējuma video tika sagatavot astoto klašu skolēniem, kurā pastāstīja, kā dzīvot skolā. Direktore un 8.klases skolēni devītajiem uzdāvināja keramikas veiksmes svilpaunieku un aicināja visus ieskandināt turpmāko ceļu.
Par savu sapņu zvaigznēm neaizmirstiet. Pieskarieties pasaulei un ticiet tai. Noplūciet, no atmiņām par skolu, tos skaistākos sapņus un ieceres, un kā mazus ziediņus ņemiet tos sev līdzi arī turpmāk!


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS