Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Āra izglītības dienas 2022
04.11.2022
Āra izglītības diena ir globāla kustība, kuras mērķis ir veicināt uzturēšanos dabā, svaigā gaisā un panākt, ka šī aktivitāte kļūtu par katra bērna ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Katru gadu skolotāji kopā bērniem dodas ārā spēlēties un mācīties
Šodien, 3.novembrī, Daugavpils Saskaņas pamatskolas 3.a klases skolēni kopā ar skolotāju Ievu devās āra, lai nostiprinātu Matemātikas un Dabaszinību stundās iegūtās zināšanas – nosakot lapu daudzumu noteiktā laukumā. Bērni pētīja un sprieda, vai rudenī nokritušās lapas ir jānovāc, vai ar tām labāk apklāt koku saknes, kas baros un sildīs mūsu skolas apkārtnē esošos kokus. Skolēni atkārtoja un nostiprinaja Matemātikas un Dabaszinību stundās iegūtās prasmes, mācījās strādāt komandā, komunicēt un vienoties kopīgu uzdevumu izpildei.
Pēc novērojumiem,bērni pavada arvien mazāk laika ārā un tas ietekmē viņu veselību, attīstību un labklājību. Laiks, kas pavadīts dabā, Āra izglītības dienā vai jebkurā citā dienā padarīs bērnus laimīgākus un sniegs tiem daudzas dzīvē noderīgas prasmes.
Tāpēc, aicinam visus nepalikt mājās, bet doties ārā pastaigāties, lai gūtu jaunus iespaidus un iemaņas!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS