Sestdiena, 2024.gada 27.jūlijs
Vārda dienu svin: Marta, Dita

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Jauno satiksmes dalībnieku forums
21.05.2024
30.aprilī Daugavpils pilsētā un Augšdaugavas novadā tika organizēts “Jauno satiksmes dalībnieku forums”, kurā piedalījās arī mūsu skolas pārstāvji.
VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” izglītības projektu “Jauno satiksmes dalībnieku forums” Latvijas skolēniem organizē kopš 1993. gada. Tā mērķis ir atbalstīt un iedrošināt skolēnus kļūt par zinošiem, atbildīgiem un prasmīgiem jaunajiem satiksmes dalībniekiem. Izglītības projekts veidots kā jauno velosipēdistu sacensības, kur skolēni apgūst, nostiprina un pārbauda zināšanas par satiksmes drošību un noteikumiem, pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanu un velosipēda uzbūvi, taču īpaši īpašs uzsvars likts uz velosipēda vadīšanas prasmju attīstību un pilnveidi.

Šogad šajā forumā mūsu skolu pārstāvēja komanda no 5.b klases - Aleksejs Ziļs, Jelisejs Skobins, Aleksejs Vaivods un Damirs Barkevičs. Aleksejs Ziļs parādīja labāko rezultātu un kļuva ceturtais kopvērtējumā, zaudējot tikai vienu punktu. Rezultātā Aleksejs ieguva 68.vietu no 964 dalībniekiem visā Latvijā. Malacis!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS