Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Māmiņdienas koncerts Daugavpils Saskaņas pamatskolā
19.05.2016
Gaišāka pasaule nekļūst no saules, mēness un zvaigznēm vien, bet kad tai izgājis cauri kāds sirdsskaidrs un mīļš cilvēks.
Mūsu skolēnu mīļākie un tuvākie cilvēki 19.maijā bija kopā ar mums, lai piedalītos mūsu skolas pasākumā, kas tika veltīts mūsu māmiņām. Šajā dienā skolēni varēja pateikties saviem vecākiem par viņu rūpēm un gādību.

Skolotāji un skolēni bija sagatavojuši svētku koncertu ar dziesmām, dejām un dzejoļu deklamēšanu.

Koncertā uzstājās skolas 1.-4.klašu koris, 5.-9.klašu ansamblis un 2.-5.klašu ansamblis. Ansambļa dalībnieku un instrumentālā trio izpildījumā skanēja dziesmas, kuras tika dziedātās novada skatē, kur ieguva 1.vietu. Skolas kori un ansambli sagatavoja mūzikas skolotāja Jolanta Boreiko.

Savu sniegumu rādīja vairāki tautas deju kolektīvi- 2.klašu, 3.-4.klašu un 5.-7.klašu. Iepriecināja viesus ar jaunām un interesantām dejām: “Zinu zinu”, “Odiņš”, “Muna meilo”, “Es atradu akmentiņ”.

Ritmikas pulciņa dalībnieku izpildījumā varēja redzēt gan jaunas dejas, gan iepriekšējo gadu skatītāju iemīļotas dejas. Skolas tautu deju kolektīvus un ritmikas pulciņa dalībniekus sagatavoja deju skolotāja Natālija Krivoguza.

Dzejoļus māmiņām un vecmāmiņām deklamēja 3.a un 4.b klases skolēni.

Koncerta noslēgumā skolas direktore sveica visas māmiņas un pateicās skolēnu vecākiem, skolēniem un skolotājiem.

Fotoatskaite

Sagatavoja
direktores vietniece izgl.jomā
Dace Plociņa

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS