Ceturdiena, 2024.gada 2.maijs
Vārda dienu svin: Zigmunds, Zigismunds, Sigmunds

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pasākums “Cits bazārs” Rīgā
10.12.2023
2023. gada 2. decembrī Daugavpils Saskaņas pamatskolas četri skolēnu mācību uzņēmumi (SMU) piedalījās Ziemassvētku gadatirgū “Cits bazārs”, kurš norisinājās tirdzniecības centrā “Domina Shopping” Rīgā.
Pasākumu organizēja Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA). Kopā no visas Latvijas tika uzaicināti 270 SMU, to vidū arī mūsu skolas skolēnu mācību uzņēmumi: “Kolibri” (8.b kl.), kuri piedāvāja veselīgus batoniņus un kraukšķīgas sēnītes, SMU “CactiCo” (8.b kl.) ar ekskluzīviem un īpašiem kaktusiem, kas papildina mājas vai ofisa vidi ar eleganci, SMU “Chocoreko” (9.b kl.), kuri pircējiem piedāvāja ekskluzīvus šokolādes izstrādājumus un citus saldumus, kā arī 8.a kl. SMU “AromaTouch” ar unikāliem lavandas, ķirbja, vilkābeles, piparmētras dabiskajiem sāls un cukura skrubjiem.

Pasākuma ietvaros jauniešus vērtēja ne tikai pircēji, bet arī vairāk kā 50 pieredzējuši profesionāļi no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas 10 nominācijās.

Sīvajā konkurencē arī mūsu skolas SMU tika pamanīti un izvirzīti kā nominanti dažādās nominācijās, kas arī ir liels sasniegums, jo norāda gan uz piedāvātā produkta kvalitāti, gan skolēnu prasmi prezentēt savu darbu.

Nominācijai “Labākā SMU pārdošanas komanda” kā nominanti tika izvirzīti SMU “Chocoreko”, savukārt nominācijai “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums” tika izvirzīti gan SMU “Aroma Touch”, gan SMU “CactiCo”.

Paldies skolotājai L. Šembelai par ierosmi un kopā darbošanos, vecākiem par atbalstu savu bērnu ideju īstenošanā un mērķu sasniegšanā! Novēlam veiksmi, radošumu un izaugsmi turpmākā darbībā!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS