Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pēdējais zvans 9.klašu skolēniem Daugavpils Saskaņas pamatskolā
14.05.2016
Šī gada 13. maijā Saskaņas pamatskolas 9. klasēm bija Pēdējais zvans. Kā finišs pirms vēl viena liela starta – eksāmeniem! Saskaņas pamatskolas 1. un 8.klašu skolēni, kopā ar klašu audzinātājām, bija sarūpējuši apsveikumu un dāvanas 9. klases skolēniem. Katru gadu 9.klašu skolēnus uz šiem svētkiem pavada citu klašu skolēni. 6.un7.klases un klašu audzinātāji skolas koridoros, veidojot kolonnas, no vienas un otras puses, ar aplausiem sveica devītklasniekus.

Svinīgs un ļoti sirsnīgs brīdis ir tad, kad pirmklasnieki mūzikas pavadījumā ieved 9.klases skolēnus zālē. Atmiņā ir 1.septembra diena, kad mazie ķipari bailīgi turējās pie vecāko skolnieku rokas, bet tagad droši ved devītos uz pasākumu.

Pirmie sveicēji pasākumā bija pirmklasnieki, kuri gan deklamēja dzejoļus, gan dziedāja dziesmas un pasniedza dāvanas- balonus, cukurgailīšus un atklātnes.

8.klases bija sagatavojušas nelielus priekšnesumus, kuros atainoja interesantus notikumus skolas dzīvē.

9.klases skolēnus pasākumā sveica gan tagadējās klases audzinātājas – Vija Kursīte, Svetlana Dorofejeva, gan pirmās klases audzinātājas- Andžela Zubkovska, Ina Meškova. Skolotājas saviem audzēkņiem bija sarūpējušas gan veselīgas, gan rotaļīgas dāvanas.

Skolēnu vecāku uzrunas laikā sariesās asaras gan pašiem vecākiem, gan viņu bērniem. Visi sveicēji devītajiem novēlēja veiksmi eksāmenos un arī turpmākajās gaitās.

Pasākuma kulminācijā tika dots vārds 9. klases skolēniem, kuru priekšnesumā neizpalika arī dziesmas. Devītie sveica skolotājus un tehniskos darbiniekus, raksturojot katru, pateicās viņiem par ieguldīto darbu.

9.klasi uzrunāja un sveica skolas direktore Jeļena Vucēna. Uzrunas noslēgumā direktore aicināja pirmklasniekus iezvanīt pēdējo zvanu.

Tā nu pēdējais skolas zvans ir izskanējis un devītajiem priekšā atbildīgs darbs, veiksmīga eksāmenu nokārtošana. Lai viņiem veicas un lai izturība, un spēks gan eksāmenu vadītājiem, gan labotājiem! Bet jauniešu vecākiem novēlam izturību, dzīves gudrību un lai nepietrūkst mīlestības, ko dāvāt bērniem šajā grūtajā laikā!

Fotoatskaite


Rakstu sagatavoja
direktores vietniece izgl.jomā
Dace Plociņa

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS