Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Latvija – Eiropas valsts
09.05.2016
No 02. maija līdz 09. maijam Daugavpils Saskaņas pamatskolā notika pasākumu cikls „Latvija – Eiropas valsts”, kas rosināja skolēnu līdzdalību Eiropas kultūras un vēstures iepazīšanā, popularizēšanā, kā arī sekmēja pētniecisko un radošo prasmju pilnveidošanu.
02. maijā skola klausījās radiopārraidi „Maija svētki un atceres dienas”. 9.a klases skolniece Laima Unzule sagatavoja un uzstājās ar vēsturisku pārskatu par maijā svinamajām dienām.
9. maijā notika vairāki pasākumi. Jau no plkst. 8:50 vecāko klašu skolēni kārtoja “Eiropas eksāmenu”. Pēc skolēnu atzinumiem, eksāmens deva iespēju pārbaudīt savas zināšanas par Eiropas vēsturi, kultūru, politiku un ekonomiku, kā arī lika aizdomāties par mūsdienu aktualitātēm. Pēcpusdienā notika Eiropas Savienībai veltīts starpdisciplinārais konkurss “Latvija – Eiropas valsts”. Konkursā piedalījās 6. -7. klašu skolēni, bet vadīja un vērtēja 8.a klases skolēni Viktorija Locika, Elīza Fedotova, Linda Novika un Jānis Lociks. Konkurss notika bilingvāli – latviešu un angļu valodā. Īpaši veiksmīgi uzstājās 7.a klases komanda.
Paldies 6. - 9. klašu skolēniem par aktīvu dalību visos pasākumos!
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS