Otrdiena, 2024.gada 16.aprīlis
Vārda dienu svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Bizīšu diena Saskaņas pamatskolā
29.04.2016
18.aprīlī skolas jaunkundzes jutās īpaši – bizēm tika svinēti svētki. Lai gan mācību iestādē ir apmēram 200 bižainu meiteņu, tomēr tikai 90 “bizes” uzdrošinājās, mūzikai skanot, sevi demonstrēt uz podiuma.
Mūsu skolā mīt 247 bizes. Skaists rādītājs! Dominē blondās bizes – 58%, 48% - tumšmates. Bet ja saskaita kopā visu bižu garumu sanāk ap pusotru kilometru gara bize. Ar to var apvīt mūsu skolu vairākas reizes. Tas jau izskatās pēc rekorda.
Mēs varētu ar šo rādītāju pretendēt uz “Latvijas lepnuma” titulu, jo tas ir pavisam skaidrs, ka esam līderi bižu garuma un greznības jomā. Iesakām meitenēm arī turpmāk ar mīlestību kopt savas bizes!

Īpaši jaukas izskatījās 8.a klases meitenes, šī pasākuma galvenās rīkotājas, – pārvērtušās par koķetām Pepijām, skandēja gan tautasdziesmas, gan vija simboliskas bizes no šallēm, atgādinot visiem, ka gari mati tā ir bagātība un spēks sievietes enerģētikā. Meitenēm bija liels prieks, ka klasesbiedri puiši labprāt iesaistījās šajā pasākumā, sniedzot atbalstu.

Žūrija vērtēja meiteņu sniegumu šādās nominācijās:
 “Visgreznākā bize”
 “Vismīlīgākā bize”
 “Visradošākā bize”
 “Visgarākā bize”
 “Visimpozantākā bize”
 "Visromantiskākā bize”.

Bižainais pasākums patiešām izdevās, jo gavilēja daile, elegance un radošums!

Rakstu sagatavoja
8.a klases audzinātāja Zelma Šukste
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS