Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

eTwinning projekts
12.05.2023
2022./2023.m.g.laikā Daugavpils Saskaņas pamatskolas izglītojamie aktīvi iesaistās eTwinning projektā.
Šogad projektā piedalās 4.a un 4.b klases skolēni. Visa mācību gada garumā skolēni rakstīja vēstules angļu valodā Itālijas un Horvātijas skolēniem. Katra vēstule satura ziņā vēstīja par kādu noteiktu tematu: rudenī bērni rakstīja vēstules par skolu un rudenim raksturīgām īpašībām, bet ziemā skolēni apmainījās ar Ziemassvētku vēstulēm un atklātnēm.
4.a un 4.b klases skolēni ZOOM stundas laikā bija iespēja iepazīties ar vēstuļu draugiem no tālienes. Bērni ar ieinteresētību stāstīja par sevi un iepazina viens otru tuvāk.
Pavasarī skolēnu rakstīja vēstuli par Lieldienām, un aktivitātēm, ko bērniem patīk darīt saulainajās dienās. Pašlaik skolēni kopā ar angļu valodas skolotāju raksta pēdējo vēstuli, kur iepazīstina savus vēstuļu draugus ar vasaras plāniem.
Tuvākajā laikā būs organizēta vēl viena Zoom stunda, lai varētu pateikties viens otram par veltīto laiku un patīkamiem mirkļiem.
Vēlos izcelt to, ka šogad Daugavpils Saskaņas pamatskola saņēma “eTwinning Skola” statusu, kas apliecina skolas izcilos rezultātus dažādās jomās - skolas sagatavotība interneta drošības jautājumos, digitālās pratības veicināšana un pedagogu profesionālo pilnveidi attiecīgajās jomās.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS