Pirmdiena, 2024.gada 29.aprīlis
Vārda dienu svin: Vilnis, Raimonds, Laine

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Daugavpils Saskaņas pamatskolas SMU gūst panākumus reģionālajā pasākumā Cits Bazārs Daugavpilī
14.02.2023
Nedēļas nogalē, 11.februārī, Daugavpils Saskaņas pamatskolas skolēni piedalījās Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) reģionālajā pasākumā CITS BAZĀRS Daugavpilī, kurš norisinājās TC Ditton.

Dienas garumā skolēni no trim uzņēmumiem tirdziņā piedāvāja savas saražotās preces: SMU Kolibriki – veselīgus batoniņus un smaržīgus ziepju pusķīšus, SMU Aroma Touch – ķermeņa attīrošus sāls skrubjus ar dabīgajām izejvielām un SMU Woodbrothers – skaliņus krāsns un kamīnu iekuram. Piedāvāto preci un SMU veikumu vērtēja ne vien pircēji, bet arī 12 žūrijas pārstāvji, apmeklējot katru stendu, sarunājoties ar dalībniekiem un uzklausot stāstījumu par produktu, mārketinga stratēģiju, darbu un pienākumiem komandā, kā arī izaugsmi mazajā skolēnu biznesā.
Pasākuma lakā skolēni tika vērtēti 7 dažādās nominācijās. Lielajā konkurencē arī mūsu skolas SMU plūca laurus, gūstot balvas nominācijās pamatskolu grupā:

SMU Aroma Touch ieguva nomināciju - Labākā SMU pārdošanas komanda
SMU Kolibriki ieguva nomināciju - Uz zināšanām balstīts SMU produkts vai pakalpojums
SMU Woodbrothers ieguva nomināciju - Labākais SMU stends

Gūtie panākumi ir radošs komandas darbs, kur kopā darbojas skolēni un skolotājs, kā arī iesaistās un atbalsta vecāki. Paldies radošajiem un uzņēmīgajiem skolēniem, skolotājai Lāsmai un vecākiem par atbalstu veidojot un attīstot savu skolēnu biznesu. Īpašs paldies arī z/s “Kurmīši” saimniekiem par sadarbību un sniegto iespēju SMU Aroma Touch meitenēm attīstīties un gūt jaunu pieredzi, dažādojot savu produkciju.
Skolēnu mācību uzņēmumu programma ir mācību metode, kur skolēniem ir iespēja praktiski darbojoties iegūt pamata zināšanas un prasmes biznesa veidošanā, vadīšanā un attīstībā.
Sveicam ar gūtajiem panākumiem, lai izdodas attīstīties, sasniegt un īstenot jaunas ieceres!


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS