Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Daugavpils Saskaņas pamatskolas SMU pieredze pasākumā “Cits bazārs” Rīgā
07.12.2022
Sestdien, 3. decembrī, Rīgā, tirdzniecības centrā “Domina Shopping” pēc divu gadu pārtraukuma notika izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” (JAL) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) Ziemassvētku gadatirgus “Cits Bazārs”.
Pasākumā piedalījās 270 SMU no visas Latvijas.
No Daugavpils Saskaņas pamatskolas pasākumā piedalīties tiesības izcīnīja trīs SMU – “Aroma Touch” ( 7.a klases skolnieces Marta Bazoviča, Agate Čeirāne, Elza Korsiete) , SMU – “Fast art” ( 7.a klases skolnieces Violeta Smirnova, Gerda Grunda) un SMU “Wood brothers” (Kristaps un Roberts Baļčūni 7.a, 9.a kl.).
Jauniešu veikumu vērtēja ne tikai pircēji, bet arī vairāk kā 50 pieredzējuši profesionāļi no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas deviņās nominācijās - Sociāli atbildīgs SMU, Tehnoloģiskās inovācijas produkts/pakalpojums, Labākā SMU pārdošanas komanda, Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums, Sociālo mediju komunikācijas balva, Ilgtspējīgs SMU produkts/pakalpojums, SMU biznesa potenciāls, Labākais SMU stends, SMU produkts/pakalpojums gatavs starptautiskajam biznesam.
Lielajā konkurencē prieks ir arī par izaugsmi, jo kā vieni no nominantiem nominācijā “Labākā pārdošanas komanda” tika izvirzīts SMU “Aroma Touch” (piedāvā ķermeņa attīrošus sāls skrubjus ar dažādu augu piedevām un arpomātiem). Savukārt nominācijā “ Sociāli atbildīgs SMU” kā vieni no nominantiem tika izvirzīts SMU “Woodbrothers” ( ražo koka aizdedzes pakurus).
Paldies skolēniem par iniciatīvu un mērķtiecību, bet skolotājai Lāsmai Šembelai par atbalstu un iedvesmu!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS