Sestdiena, 2024.gada 20.aprīlis
Vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Mūsu mazie draugi
26.10.2022
21.oktobrī Daugavpils Saskaņas pamatskolā noslēdzās pasākumu cikls, kas veltīts Starptautiskajai dzīvnieku aizsardzības dienai.
Skolā ir sena un sirsnīga tradīcija, kad skolas bērni aktīvi iesaistās labdarības akcijā “Atbalsti Daugavpils dzīvnieku patversmi”. Domājot par mūsu mazajiem draugiem, kas palikuši bez mājām un nonākuši patversmē, skolas saime gādāja par barību , par siltām segām un mantiņām suņiem un kaķiem. Mums visiem kopa izdevās sarūpēt 115 kg barības suņiem un 105 kg barības kaķiem, klāt vēl segas un mantiņas, siltumam un mazajiem dzīvnieku priekiem.
Paldies visiem akcijas dalībniekiem!
Īpašu paldies par palīdzīgas rokas sniegšanu, lai barību saskaitītu, sakārtotu un nogādātu transportā vēlos pateikt Agatei (7.a), Vitoldam (5.a), Gļebam, Artūram, Devidam, Sebastiana un Elmāram (8.a), ka arī mazajiem sākumskolas rūķiem, kas ļoti centās palīdzēt lielajiem skolas bērniem.

Akcijas laikā EKOpadomes dalībnieki sagatavoja nodarbību ciklu sākumskolas bērniem par Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu, par cilvēku atbildību pret mazajām radībām, kas mums ir tik uzticīgas. 7.a un 8.a klases meitenes Elza, Marta un Ilana novadīja mācību nodarbības 1.a, 1.b, 1.c, 2.c un 3.a klasēs. Katra nodarbība izvērtās diskusijā, kad bērni dalījās savos iespaidos, stāstīja par saviem mājdzīvniekiem , par palīdzību tiem dzīvniekiem, kas palikuši bez mājām.
Divu nedēļu aktivitātes, noslēdzās ar tematisko dienu “Mūsu mazie draugi”, kad šīs dienas apģērbā izmantojām dzīvnieku attēlus, aksesuārus, kas atgādina dzīvnieku figūras.
Akcija “Atbalsti Daugavpils dzīvnieku patversmi” noslēgusies, bet tas mums neliedz palīdzēt mūsu mazajiem draugiem!


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS