Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

“Saņem manu mazo roku, savā lielā plaukstā.”
02.09.2022
Reiz dzīvoja ozolzīle. Kāds to bija ielicis zemē.

Bet zemē bija tumšs. Tā gribēja redzēt gaismu, tāpēc stiepās, stiepās, līdz tas izdevās- viņa bija izdzinusi pirmo asniņu. Viņai uzsmaidīja saule, viņa ieelpoja svaigo gaisu un sajutās laimīga. Viņa sajuta neredzētu spēku savās dzīslās un nosprieda – šeit es gribu palikt, te ir mana vieta.
Šodien, Zinību dienā mēs esam šajā vietā - Daugavpils Saskaņas pamatskolā, kuru uzskatām par savējo, kur satiekamies svētkos un ikdienā. 1.septembris ir pirmā kopīgā tikšanās reize mums visiem jaunajā mācību gadā, gan tiem 80 pirmklasniekam, kam skolas gaitas tikai sākās, gan tiem 51 devītklasniekam, kas pavasarī dosies tālāk apgūt visas pasaules zināšanas.
Skolas direktore Jeļena Vucēna uzrunā teica: “1.septembris ir svētku diena visiem lieliem un maziem. Daudziem maziem zēniem un meitenē tā būs pirmā skolas diena viņu mūžā, vēl daudziem jauns augstāks pakāpiens ceļā uz zinību virsotnēm.”
Pirmais zvans uz 1.stundu jaunajā mācību gadā iezvanīts. Šodienas satraukums ir pierimis, vēl svētku noskaņa smaržo skolas gaiteņos un klasēs, bet rīt sāksies darba cēliens.


“Ja ne citam,
tad nav pašam
mīlestības,
iznāk –
ja ir sirdī labā gaisma,
tad viss mīļais
iznāk.” O. Vācietis

Lai veiksmīgs, radošs, interesants mācību gads!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS