Sestdiena, 2024.gada 27.aprīlis
Vārda dienu svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pēdējā zvana skaņās
18.05.2022
Zinām taču, ka visu, itin visu un mūs katru vietā noliek šis mūžīgais lielums-Laiks. Un to neizmērīs ne tavs, ne mans vecais skolas lineāls vai virtuves stendere ar auguma atzīmju rakstu. Laiks pulksteņa tikšķu ātrumā ir pagājis un novedis mūs līdz šai dienai, kad varam sveikt un uzlūkot mūsu devītos.
Ar maigo un reibinošo ievu smaržu tika ieskandināts 9.klašu pēdējais zvans. Tas ir neliels atelpas brīdis pirms lielajiem dzīves notikumiem - valsts pārbaudes darbiem.
Svinīgo pasākumu ievadīja 5.-6.klašu skolēni, kuri ar aplausiem pavadīja 9.klašu skolēnus uz svinību zāli. Svinīgs un ļoti sirsnīgs brīdis ir tad, kad pirmklasnieki mūzikas pavadījumā ieved 9.klases skolēnus zālē. Atmiņā ir 1.septembra diena, kad mazie ķipari bailīgi turējās pie vecāko skolnieku rokas, bet tagad droši ved devītos uz pasākumu.
Pirmie sveicēji pasākumā bija pirmklasnieki, kuri gan deklamēja dzejoļus, gan dziedāja dziesmu un pasniedza dāvanas. 8.klases bija sagatavojušas nelielus priekšnesumus, kuros atainoja interesantus notikumus skolas dzīvē.
9.klases skolēnus pasākumā sveica klases audzinātājas Vija Kursīte, Natālija Krivoguza un 9.a klases pirmā klases audzinātāja Andžela Zubkovska. Audzinātājas sveica savus skolēnus, vēlēja izturību un veiksmi. Katram tika uzdāvināts skolas pēdējā zvana simbols – svilpaunieks, ar kuru visi kopā iesvilpoja veiksmi eksāmenos.
Pasākuma kulminācijā tika dots vārds 9. klases skolēniem, kuru priekšnesumā neizpalika arī dziesmas. Devītie sveica skolotājus un tehniskos darbiniekus, raksturojot katru, pateicās viņiem par ieguldīto darbu.
9.klasi uzrunāja un sveica skolas direktore Jeļena Vucēna. Uzrunas noslēgumā direktore aicināja pirmklasniekus iezvanīt skolas zvanu.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS