Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Baltā galdauta svētki 3.a klasē
12.05.2022
Patriotiskās noskaņās 3.a klase svinēja Baltā galdauta svētkus. Iepriekš kopīgi nolēmām, kuri vēlas sagatavot prezentāciju par 4. maiju (grupās, pāros), tā vēsturi un piemirstiem faktiem. Kā arī katrs iemācīsies dzejoli vai tautasdziesmu par Latviju.

Kad radošie darbi bija paveikti un teksti no galvas iemācīti, tas viss tika prezentēts saviem klasesbiedriem. Bērniem tik tiešām bija šī patriotiskā svētku sajūta! Visi bija svinīgi saģērbušies, kopīgi tika uzklāts baltais galdauts un sēdēšana pie lielā kopīgā galda izraisīja bērnos ģimenisku un omulīgu sajūtu. No sākuma bērnu grupas/pāri prezentēja savas izveidotās prezentācijas par 4.maiju. Pēc tā sekoja iemācītu dzejoļu un tautasdziesmu stāstīšana. Kopīgi noskatījāmies “Latvijas skolas somas” videolekcija “Es mīlu tevi, Latvija”, kurā bērniem tika piedāvāts iesaistīties viktorīnas spēlē ar dažādiem āķīgiem jautājumiem par Latviju, mācīta Latvijas vēsture un dziedātas Latvijas sirdsdziesmas.
“Mēs tagad esam brīvi, un brīvība ir un paliek mūsu lielākā vērtība. Nenovērtēsim brīvību par zemu! Mūsu kļūdas ir mūsu pašu, bet mūsu sekmes arī ir tikai mūsu pašu.”
/Vaira Vīķe-Freiberga/


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS