Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Konkurss - maratons „Veselība – dzīves pulss”
11.04.2016
Kad tiek atzīmēta Pasaules Veselības diena (7. aprīlis) un Vispasaules Kultūras diena (15. aprīlis), Daugavpils pilsētas Vispārējās un profesionālās Izglītības pārvaldes Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” klubs „Fortūna” un Latvijas sarkanā krusta Daugavpils komitejas Jauniešu grupa, sadarbībā ar Daugavpils Universitātes Veselības Veicināšanas centru 2016. gada 8.arīlī rīkoja konkursu-maratonu „Veselība – dzīves PULSS”.
Konkursa mērķis bija veicināt skolēnu izpratni par garīgās, emocionālās un personiskās kultūras nozīmi. Konkursa dalībnieki - Daugavpils pilsētas 7. klašu skolēnu komandas. Konkursa laikā bērni izprata, cik nozīmīgi ir būt fiziski un garīgi veselam, iemācīties priecāties par dzīvi un savām iemaņām, motivēt sevi pieņemt veselībai pozitīvus lēmumus.
Konkursa norises vietas – Daugavpils Universitāte, Daugavpils Novadpētniecības un Mākslas muzejs un Saules skola, prasīja no jauniešiem plašas zināšanas, jo katrā objektā skolēniem bija jāveic dažādi uzdevumi, kas saistīt ar sportu, vēsturi, garīgo kultūru un mākslu.
Daugavpils Saskaņas pamatskolas komanda startēja sešu skolēnu sastāvā – Viktorija Kolomažņikova, Ieva Vagale, Liāna Rožaščonoka, Arturs Šahurovs, Arturs Jacišins un Ilvars Sudniks un ieguva 3. vietu. Spēja strādāt komandā, rast kopīgus risinājumus, atbalstīt vienam otru, komunicēt ar citu skolu vienaudžiem, iegūt jaunas iemaņas sevis prezentēšanā, tās ir vērtības, kas palika katrā no skolēniem.
Paldies pasākuma organizatoriem!
Materiālu sagatavoja
Daugavpils Saskaņas pamatskolas 7.a klases audzinātāja L.Ratkeviča
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS