Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Daugavpils Saskaņas pamatskolas SMU plūc laurus # CITS BAZĀRS
14.03.2022
No 3. līdz 7. martam norisinājās ikgadējais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākums CITS BAZĀRS un nedēļas sākumā tika noskaidroti nomināciju un žūrijas simpātiju balvu ieguvēji.

Latvijas mēroga pasākumā piedalījās arī Daugavpils Saskaņas pamatskolas 3 Skolēnu mācību uzņēmumi (SMU):
- “Chocobar” ( K. Kļuka 9.b kl.)
- “Aroma Touch” ( M.Bozoviča, E. Korsiete, A. Čeirāne 6.a kl.)
- “Rūķdarbi” ( J.Vasiļjeva, I. Putne 8.a kl.)

Pasākums tika organizēts attālināti un SMU dalībniekiem intervijas ar žūrijas pārstāvjiem notika Zoom platformā. Ar SMU dalībniekiem sarunājās pieredzējusi profesionāļu komanda, vērtējot deviņās nominācijās: “Sociāli atbildīgs SMU”, “Tehnoloģiskās inovācijas pakalpojums/produkts”, “Labākā SMU pārdošanas komanda”, “SMU biznesa potenciāls”, “Uz zināšanām balstītsSMU produkts/pakalpojums”, “Videi draudzīgs SMU produkts/pakalpojums”, “Sociālo mediju komunikācijas balva”, “ SMU produkts/pakalpojums gatavs starptautiskajam biznesam”, “Labākais reklāmas video”.

Pavasara pasākumā panākumus 2 nominācijās pamatskolas grupā guva mūsu skolas SMU “Chocobar”, piedāvājot šokolādes trifeles un citus izstrādājumus no beļģu šokolādes:
- nominācijā “SMU biznesa potenciāls” (balvu pasniedza Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra)
- nominācijā “Sociālo mediju komunikācijas balva” (balvu pasniedza uzņēmums “Printful”)

Sveicam Karinu ar gūtajiem panākumiem!

Skolēnu darinājumus un preces var aplūkot un arī iegādāties īpaši izveidotā platformā - SMU katalogā. Tur var sameklēt un pasūtīt gan šo SMU produkciju – šokolādes izstrādājumus, smaržu maisiņus un dažādas rotaslietas, gan arī vēl mūsu skolas SMU “Kolibri” (J. Anciferova, M.Smirnija 6.b) veidotos sapņu ķērājus! Saite: https://jalatvia.lv/katalogs

Paldies SMU konsultantei L. Šembelai par atbalstu un skolēnu motivēšanu pilnveidojot un attīstot savas uzņēmējspējas un biznesa pratību!


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS