Sestdiena, 2024.gada 27.aprīlis
Vārda dienu svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Projektu aktualitātes februāra mēnesī
28.02.2022
Arī februāra mēnesis nav bijis izņēmums projekta aktivitātēm – skolēni aktīvi darbojās gan klasē, gan mājās.
Projekta “Septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez” (“Think Twice When You Type”) Līguma Nr. 2020-1-SK01-KA229-078318_3) ietvaros skolēni tulkoja vārdus un frāzes no angļu valodas dzimtajā valodā, tādējādi pārbaudot, cik daudz viņi ir apguvuši un cik daudz ir jāmeklē tīmekļa vārdnīcās vai papīra formāta vārdnīcās. Šī bija lieliska iespēja iepazīt tīmekļa vārdnīcas un saprast, kura no tām ir uzticamāka!
Projekta otra aktivitāte - plakātu veidošana, kad skolēni varēja brīvi izpausties – zīmēt ar roku, līmēt vai izmantot datorikas stundās apgūtos rīkus un datorprogrammas plakātu veidošanai. Datorikas stundās skolēni tika iepazīstināti ar drošības noteikumiem, lietojot internetu, tika pārrunāti lielākie riski. Pēc tam skolēni izpaudās radoši.
Arī šis darbs ļāva kārtējo reizi aizdomāties par drošību un uzvedību internetā, kā arī izmantojot sociālos tīklus. Šoreiz darbu izstrādē tika iesaistīti mazākie skolēni, kas veidoja plakātus “Droša interneta lietošana”.
Skolēnu darbi tiek augšupielādēti projekta vietnē TwinSpace, kur visiem projekta dalībniekiem ir iespēja darbus apskatīt un pierakstīt komentārus.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS