Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Spēlējam spēles un kļūstam gudrāki
17.01.2022
2021.gada nogalē Latviešu valodas aģentūra izsludināja “Valodas spēļu klubiņa talismans” konkursu.
Uzdevums bija sekojošs : ņem krāsas, papīru, šķēres, krītiņus, zīmuļus un radi Valodas spēļu klubiņa talismanu; izdomā talismana vārdu; uzraksti mīļāko talismana frāzi, zinot, ka talismanam ļoti patīk mācīties latviešu valodu.
30.decembrī noslēdzies Latviešu valodas aģentūras Valodas spēļu klubiņa decembra konkurss – “Valodas spēļu klubiņa talismans”. No iesūtītajiem darbiem tika izlozēti 10, kuri saņems veicināšanas balvas. Žūrija izvēlēsies vienu ideju, kas ar leļļu mākslinieces palīdzību tiks īstenotas, radot Valodas klubiņa talismanu.
Daugavpils Saskaņas pamatskolas 5.a klase ir aizrautīgi Valodas spēļu klubiņa rīkoto konkursu dalībnieki! Šoreiz konkursam bija jāuzzīmē “Valodas spēļu klubiņa talismans”, kā arī jāizdomā šī talismana mīļākā frāze vai teiciens.
Ideju bija daudz un dažādas, tomēr šoreiz palaimējās Raivim Bobičam, kurš savā īpašumā ieguva galda spēli “Gadu riti”, kas būs lielisks palīgs laika kavēšanā garajos starpbrīžos, kad varēs vienoties kopīgā spēlē ar klases biedriem!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS