Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Mācāmies kopā ar projektiem
15.12.2021
13.12.2021.Daugavpils Saskaņas pamatskolas Erasmus+ projektu izstrādes komanda dalījās pieredzē un iepazīstināja skolas kolektīvu ar projektiem, ko skola īsteno šajā mācību gadā, ar mērķi- veicināt pedagogu interesi un paaugstināt izpratni par Erasmus+ programmas būtību un iespējām.
Daugavpils Saskaņas pamatskolā šajā mācību gadā tiek īstenoti 3 Erasmus+ projekti. Tie visi ir no dažādām jomām, tāpēc arī projektos darbojas trīs dažādas komandas- pedagogi, kas pārstāv dažādas mācību jomas. Visu projektu tēmas ir krasi atšķirīgas, iekļaujot gan drošību internetā, gan pirmās palīdzības sniegšanu, gan apgrieztās klases konceptu.
Katra projekta atbildīgie sniedza īsu projekta aprakstu un pastāstīja, ko ir paveikuši – Zoom sanāksmes, praktiskie darbi, apmaiņas braucieni, turpmāko aktivitāšu plāns. Skolotājas N.Dektereva un S.Dimante pastāstīja par projektu “Izglāb draugu!”, I.Leontjeva sniedza ieskatu projekta “Septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez” pieredzes brauciena uz Portugāli aktivitātēm, bet skolotāja G.Lavrentjeva pastāstīja par projektu “Laikam līdzi: Apgrieztās klases koncepts”.
Galvenā Erasmus + vērtība ir tieši cilvēku resursi. Priecē tas, ka ir daudz jaunu dalībnieku, tas nodrošina projektu ilgtspējību un attīstību. Pateicoties tieši dalībnieku atsaucībai un ieinteresētībai, Erasmus+ projekti nestāv uz vietas, tie attīstās un dzīvo!
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS