Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Projekts “Izglāb draugu” uzņem apgriezienus
27.04.2021
Projekts “ Izglāb draugu!” („First Aid in The School Teaching and Training”, līguma Nr. 2020-1-CZ01- KA229-078299_ 5) turpina uzņemt apgriezienus.
19.aprīlī projekta dalībnieki tikās kārtējā Zoom nodarbībā, kas ilga vairāk nekā 2,5h un kuras laikā tika izrunāts jau paveiktais un uzdots jauns mājas darbs.
Konferencē piedalījās 60 dalībnieki, Daugavpils Saskaņas pamatskolu pārstāvēja dalībnieki no 6.a un 6.b klases, kā arī 2 skolotājas.
Nodarbības pirmajā daļā skolēni Zoom grupās iepazīstināja ar sevi, runāja par sev aktuālo- situāciju valstīs pandēmijas laikā, bet pēc tam, kopējā grupā, grupas biedri stāstīja viens par otru, iepazīstinot nu jau visas grupas dalībniekus.
Nodarbības otrajā daļā dalībnieki noskatījās video, kurā tika aktualizēta sirds un plaušu veselība. Bija interesanti vērot, kā citās valstīs par to rūpējas un kādas ir iespējas dažādās valstīs kopumā. Balstoties uz video, dalībniekiem būs jāsagatavo mājas darbs- gan savas grupas ietvaros, gan sazinoties Whatsapp starptaustiskajās grupās.
Skolēniem bija liels izaicinājums izmantot savas angļu valodas zināšanas tik plašas auditorijas priekšā, bet viņi ar to veiksmīgi tika galā, demosnstrējot savas prasmes un mērķtiecību!
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS