Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Latvijas dzimšanas diena “Piemini Latviju!”
17.11.2020
“Piemini Latviju, latvi, ik stundas, ik brīdi, labās un ļaunās dienās; bet jo sevišķi, kad tev labi klājas. Zini, - neviena māte tā neilgojas redzēt savu bērnu, kā ilgojas pēc katra no mums mūsu visu māte – Latvija. Piemini Latviju! Ar šiem vārdiem sasveicinies, ar tiem atvadies, tiekoties ar tautiešiem jebkurā pasaules daļā. Turi Latviju dziļi ieslēgtu savā sirdī. Turi to kā lielāko dārgumu, ko nedrīkst pazaudēt. Jo, zaudējis Latviju, tu zudīsi pats.”
/J.Jaunsudrabiņš/

Novembris ir Latvijas mēnesis. Mūsu valsts svinēs savu 102.dzimšanas dienu.

11.novembrī ar svecītēm pie skolas esam pieminējuši mūsu brīvības cīnītājus Lāčplēša dienā un jau šajā nedēļā pavisam klusi atzīmēsim Latvijas dzimšanas dienu. Esam aicināti svētkus pavadīt ģimenes lokā un savos klašu kolektīvos.

Latviju veido cilvēki un viņu paveiktie darbi. Sagaidot Latvijas dzimšanas dienu, skolotāji, skolēni un viņu vecāki ar saviem labajiem darbiem palīdzēja zoodārza un dzīvnieku patversmes dzīvniekiem. Ekopadomes dalībnieki apkopoja mūsu skolas saimes paveiktos Labos darbus vides saglabāšanā, izveidoja video ar aicinājumu šķirot, taupīt dabas resursus, jo Latvija mums ir viena. Gatavojoties svētkiem, klases audzinātāji ar skolēniem veltīja Latvijai savu darbu un talantu: noformēja klašu durvis atkārtoti izmantojot papīru un iepakojumu, zīmēja apsveikumus Latvijai, mācījās deklamēt dzejoļus, dziedāt dziesmas, dejot, rakstīja novēlējumus Latvijai, mācījās locīt sarkanbaltsarkanās lentītes. Darba rezultātā tapa apsveikums Latvijai- video prezentācija “Piemini Latviju!”.

Novēlam svētkos gūt pozitīvas emocijas un gandarījumu, kas dod mums spēku un enerģiju turpmākajiem darbiem!
Sveicam Latvijas Republikas proklamēšanas 102.gadadienā!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS