Sestdiena, 2024.gada 27.aprīlis
Vārda dienu svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Mācību gada noslēgums Daugavpils Saskaņas pamatskolā
28.05.2020

...vēlēšanās
Lai manas istabas slepenā atvilktnē
būtu noslēpti dažādi spārni,
un lai es ar tiem pēc vēlēšanās varētu lidot-
kā taurenis, spāre, kā pūce vai vārna!
...
Tā es uz priekšu ātri trauktu,
dulburis vējš manus matus jauktu.
...
Jā gan, es vēlētos spārnus vēl vienus,
ar kuriem nelidotu katru dienu,
bet tikai īpašos brīžos, ar īpašu ziņu-
laumiņas.

/I.Samauska, K.Avotiņa/


Ar tauriņa spārnu vēdām ir klāt ilgi gaidītā vasara! Katram no mums ir kādas ieceres, plāni un sapņi, ko īstenot, kāda vēlme, ko piepildīt. Vasara ir laiks, kad vairāk varam padomāt par sevi, veltīt laiku sev, sev tīkamām lietām - turpinot pilnveidoties un izglītoties. Izlasiet grāmatu, kura noputējusi grāmatplauktā gaida savu rindu, kad to izlasīsiet, noskatieties filmu, kas sen glabājas jūsu datora arhīvos, bet nav bijis piemērota brīža, lai to nesteidzīgi noskatītos! Šajā laikā atvēliet laiku sev, priekam, mīļiem un tuviem cilvēkiem, sapņiem!
Paldies, vecāki, par Jūsu rūpēm, atbalstu un siltajiem vārdiem, sadarbojoties ar bērniem un skolotājiem. Paldies, ka ticējāt savām atvasēm un uzticējāties skolotājiem. Jo tikai tie, kas tic, ka kopā varam, ne tikai pamudina, bet rada vidi, kurā ir vieglāk sadarboties un gūt panākumus.
Paldies, pedagogi, par viedumu sadarboties ar skolēniem, vecākiem un kolēģiem, par Jūsu profesionalitāti, kompetenci un neizsīkstošo entuziasmu dot, radīt un rādīt.
Paldies, skolēni, par līdzās būšanu, radošu un aktīvu darbošanos, par Jūsu aizrautību un vēlmi iesaistīties, būt pamanītiem, mācīties un no gūtā radīt kaut ko savu, neatkārtojamu. Neskatoties uz grūtībām, Jūs esat spējuši mācīties, daudz ko jaunu apgūt un sasniegt.
Kopā ir paveikts milzīgs darbs, kas priecē mūs visus, jo darba augļi jau ir vissaldākie, ja to veidošanā esi piedalījies pats. Mums ir izdevies! Priecāsimies par paveikto kopā!
Saulainu, krāsainu un piedzīvojumiem raibu vasaru! Baudiet vasaru, jūs to esat pelnījuši! Lai mums visiem brīnumaini klājas! Tiksimies atkal septembrī, kad vasaras raibumi uz degungala liecinās par jauki pavadīto laiku vasarā!
Skolas vadība



Jaunumi

MŪSU ZIŅAS