Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētku durvju noformējuma konkurss
31.12.2015
Decembrī Daugavpils Saskaņas pamatskolā notika konkurss „Ziemassvētku durvis”. Katrai klasei vajadzēja noformēt savas klases durvis oriģinālā veidā.
Skolēni šo uzdevumu veica ļoti kreatīvi un ar lielu atsaucību. Klases durvis pārvērtās par ieeju lielā ledus kalnā, kur ieeju sargā pingvīns, aizsarmojošā lodziņā, kurā ieskatoties bija redzams, kā tā iemītnieki gaida dāvanas. Bērni zīmēja savus iedomātos rūķus un pilnas dāvanu zeķes, veidoja sniegavīrus un egles.

Skola pildījās ar teiksmainiem tēliem un vienmēr, pieejot kādai no klasēm, varēja gūt estētisku baudījumu. Skolas koptēls ieguva daudzkrāsainu Ziemassvētku izjūtu gammu.
Konkursa rezultātus noteica skolēnu balsojums, atsevišķi vērtējot sākumskolas un pamatskolas klases. Konkursa rezultāti: I vieta – 2.a un 9.a klasei, II vieta- 1.a un 8.a klasei, III vieta- 3.a, 3.b, 5.a, 5.b, 6.b, 8.b klasei, pateicības saņēma 1.b, 2.b, 4.a, 4.b, 6.a, 7.a, 7.b, 9.b klases. Noteicošā šī konkursa vērtība ir skolēnu dalība Ziemassvētku noskaņas radīšanā savās otrajās mājās – savā skolā.

Rakstu sagatavoja
skolotājas Una Gura,
Sandra Dimante
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS