Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Jaungada karnevāls
08.01.2016
8.janvāris Latvijā iesākās ar bargu salu, tomēr tas neatturēja Saskaņas pamatskolas skolēnus skolā pulcēties Jaungada karnevālā. Karnevālā varēja piedalīties 1.-9.klašu skolēni. Visatsaucīgākie bija 1.-3.klašu skolēni un 4.b, 6.b, 9.b klases skolēni. Viņi bija sagatavojuši dažādus priekšnesumus, kuri pārsteidza un iepriecināja skatītājus.
1.a klase dejoja jautru deju un dejā iesaistīja citus karnevāla dalībniekus. 1.b klasē iepriecināja ar skaistu Ziemassvētku dziesmiņu. 2.b, 3.b un 4.b klases skolēni deklamēja dzejoļus gan par ziemu, gan par Ziemassvētkiem. 6.b un 9.b klases skolēni demonstrēja mūsdienu dejas.3. a klases skolniece skatītājus aizrāva ar mākslas vingrošanu.

Īpaši karnevāla viesi bija feja, zīlniece, Ziemassvētku vecītis un burvju mākslinieks. Feja visiem vēlēja labu un laimīgi jauno gadu, zīlniece zīlēja laimi, Ziemassvētku vecītis visus aicināja jautrās dejās. Vislielākais pārsteigums karnevāla dalībniekiem bija burvju mākslinieks, kas ar saviem trikiem pārsteidza pat visneticīgākos. Burvju mākslinieka lomā iejutās 7. A klases skolnieks Endrius Motivāns un Ziemassvētku vecītis bija 7.a klases skolnieks Arturs Ozerskis.

Pēc priekšnesumiem karnevāla dalībnieki piedalījās svētku diskotēkā, kuras laikā viņi varēja izrādīt savas maskas un aktīvi izdejoties.


Rakstu sagatavoja
direktores vietniece audzināšanas jomā
D.Plociņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS