Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Simtgades putra
29.11.2018
Latvijas simtgadei par godu skolā norisinājās konkurss “Simtgades putra”, kurā piedalījās 1.-4. un 5.-8.klašu skolēni. Konkursa dalībniekiem bija iespēja ļauties eksperimentiem un uzmeistarot simtgades putras recepti, pagatavot to, noformēt, klāt pievienojot fotoattēlus vai zīmējumus.
Kopā konkursa žūrija saņēma 64 putras receptes. Visaktīvākie konkursa dalībnieki bija no 1.b klases – tika iesniegtas 23 receptes, aktīvi dalībnieki bija arī no 1.a klases – 10 receptes un 6.b klases – 7 receptes. No 1 līdz 4 receptēm iesniedza 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 5.a, 5.b 6.a, 7.b, 8.b klases.
Visčaklākie un radošākie konkursa dalībnieki bija 1.a klases skolēni Oskars un Deniss, 3.a klases skolniece Sintija, kuri ne tikai pagatavoja garšīgu simtgades putru, bet visu putras pagatavošanas procesu kopā ar vecākiem prasmīgi atspoguļoja video formātā.
Liels paldies visiem konkursa dalībniekiem par radošu pieeju simtgades putras radīšanā, klašu audzinātājiem un vecākiem par atbalstu!
Izsakām pateicību uzņēmumam “Rīgas Dzirnavnieks” par sadarbību, sarūpētajiem diplomiem un garšīgām dāvanām konkursa “Simtgades putra” dalībniekiem.

Veselību veicinošās skolas koordinatore Ļubova Iliško

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS