Sestdiena, 2024.gada 20.aprīlis
Vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Inetegrētā mācību priekšmetu nedēļa “Ko es zinu par Latviju?”
26.11.2018
No 12. līdz 16.novembrim 1.b, 2.b, 3.b klasēs notika integrētā mācību priekšmetu nedēļa „ Ko es zinu par Latviju?”.
Šīs svētku nedēļas laikā skolēniem bija iespēja gan tuvāk iepazīt savu dzimteni, atklājot kādus jaunus interesantus faktus par Latviju, gan parādīt savas zināšanas par to.
1.b klases skolēni 12.novembrī klases stundas laikā apmeklēja muzejprogrammu „Ko tu zini par Latviju?” un 16.novembrī pārbaudīja savas zināšanas klases viktorīnā „Mana Latvija”.
2.b klases skolēni zīmēja katrs savu Lāčplēsi, domāja un sprieda par Latvijas lepnumiem, pētīja valsts simbolus un to nozīmi, risināja īpašus matemātikas uzdevumus. Svētku nedēļa 2.b klasei noslēdzās ar viktorīnu “Ko es zinu par Latviju?”, īpašā, Morzes ābecē atsūtītā apsveikuma atšifrēšanā un saldo galdu, kuru sarūpēja vecāki.
3.b klases skolēni piedalījās muzejā Sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas pasākumā. Klasē tika izveidota radošo darbu izstāde “Mans ceļojums pa Latviju”, kur katrs skolēns aprakstīja 3 vietas, kur bija ceļojis un sociālo zinību stundā dalījās iespaidos par savu ceļojumu. Klases stundā dziedājām himnu, pētījām valsts simboliku, zīmējām Simtgades logo 3D formātā, skatījāmies prezentāciju “Ezis un viņa draugi apceļo Latviju” un izpildījām eža uzdevumus par Latviju. Mājturības stundās veidojām rotājumus klases noformēšanai.
Nedēļas noslēgumā piedalījāmies svinīgajā pasākumā. Klasē skolēni ceļoja pa stacijām un atbildēja uz jautājumiem par Latviju. Pie svinīgi saklāta galda skolēni izteica novēlējumus Latvijai un cienājās ar saldumiem un sulu.

Rakstu sagatavoja klases audzinātājas Larisa Kovaļevska, Inesa Leontjeva, Aina Kudiņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS