Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Konference #Uzdrīksties Uzvarēt
22.10.2018
Ķīpsalas izstāžu hallē 15. oktobrī notika lielākā Latvijas skolēnu, jauniešu un skolotāju uzņēmējdarbības konference #Uzdrīksties Uzvarēt. Šī gada tēma “Biznesā kā sportā!”
Konferencē piedalījās Daugavpils Saskaņas pamatskolas 8.a klases skolēni kopā ar karjeras konsultanti Santu Čeirāni un SMU skolotāju Lāsmu Šembelu
Konferenci organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Junior Achievement Latvija (JA Latvija), lai izglītotu Latvijas jauniešus par uzņēmējdarbības vidi un daudzajām iespējām, ko tā dod.
LIAA direktors Andris Ozols
Konferencē uzstājās JA Latvija vadītājs Jānis Krievāns, LIAA direktors Andris Ozols ,Kaspars Gorkšs, Latvijas Futbola federācijas prezidents, Aigars Nords, Lattelecom Rīgas maratona organizators, Eva Juhņēviča, XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku izpilddirektore, Ozols, hiphopa mūzikas izpildītājs, kā arī citi radošās un uzņēmējdarbības vides pārstāvji. Piedalījās arī starptautiski viesi – interaktīvās digitālo mediju producēšanas studijas SilaSveta (Krievija) pārstāvji un basketbola kaskadieri Lords of Gravity (Ungārija).
Pasākuma moderators – Renārs Zeltiņš.
Skolēniem mācību uzņēmuma ietvaros šī bija vienreizēja iespēja iedvesmoties, gūt motivāciju - tiekoties klātienē ar personībām biznesa pasaulē, uzdot jautājumus, piedalīties dažādās aktivitātēs, kā arī iedvesmoties kopā esot ar apmēram 3000 dalībniekiem no visas Latvijas.
Tas ir labs starts nākotnes ieceru un plānu īstenošanai.
Galvenais ir Uzdrīkstēties Uzvarēt un nebaidīties likt drosmīgus pamatus savai nākotnei!
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS