Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Izlaidums 2018
18.06.2018

Šī diena ir klāt
Ar īrisu ziediem,
Ar lupīnām,
Ar visu, kas šobrīd uzziedēt prot.
Šī diena ir klāt
Ar sauli pie rokas,
Kas aicina mūs visus
Pa ziedošām pļavām brist.
Šī diena ir klāt,
Kad kopā atkal svētkus svinam.


Ziedu smarža, kleitas, kas viena par otru krāšņākas, svinīgas uzrunas un priekā satrauktas absolventu sirdis... Jā, tas ir izlaidumu laiks! Pamatskolas izlaiduma laiks ir tas pats skaistākais, kas saistās ar skolas gadiem. It kā nemanot, it kā pa kluso visi ir izauguši no maziem un spurdzošiem knēveļiem. Šķiet, ka nupat bērni ar pirmo zvanu un ziediem rokās, iegāja zinību pilī, kur viss tik svešs un nezināms. Bet tikai ar laiku, pēc izlaiduma, saprot to, ka tik ļoti trūkst to cilvēku, ar ko diendienā pavadīti deviņi gadi.
Skolas direktore devītos raksturoja ar krāsainu ziedu pušķi, kurā katram ziedam ir sava noteikta vieta. Kopā mēs bijām deviņus gadus, kuri aizritēja kā viens mirklis, atstājot atmiņā daudzus neaizmirstamus brīžus.

Tika paveikts liels darbs deviņu gadu garumā un tam par godu Saskaņas pamatskola svinēja svētkus. Izlaidumā skanēja katra skolēna sagatavoti vārdi, klases audzinātāju apsveikums un vecāku uzruna skolai, pedagogiem, skolēniem.

Pasākuma laikā bija iespēja šķirt katra un visu kopā absolventu vēstures lappusītes, lai dotajā brīdī veidotu tagadni, jo skaistas atmiņas aizvien dod mums spēku.

“Viss, kas zied vasarā mēs vīsim ziedu vainagā… “ Kā mazus pļavas ziedus šajā dienā savijām mūsu devītos vienā vainagā un to skatot priecājāmies.

Sapņojiet par ko vēlaties sapņot,
Ejiet, kur vēlaties iet;
Esiet, kas vēlaties būt,
Tāpēc, ka jums dota iespēja darīt lietas, ko vēlaties darīt!


Direktores vietniece izgl.jomā D.Plociņa

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS