Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Labdarības akcija dzīvnieku patversmei
09.11.2017
Šī gada septembra nogalē un novembra sākumā Saskaņas pamatskolā tika organizēta labdarības akcija. Tās mērķis bija - ziedot dzīvnieku patversmes iemītniekiem -suņiem un kaķiem – barību un citas dzīvnieku ikdienā noderīgās lietas.
Akcijas laikā iesaistījās vairāku klašu skolēni un skolotāji. Rezultātā tika savākta ne tikai dzīvnieku barība, bet arī segas, rotaļlietas un guļvietas. Labdarības akcijas nobeigumā visas sarūpētās dāvaniņas varēja apskatīt skolas priekštelpā, bet 3. novembrī tās tika nogādātas dzīvnieku patversmei. Kopā tika savākti 218, 2 kilogrami barības.
Dzīvnieku patversmes darbinieku kolektīvs izteica sirsnīgu paldies skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem, kuri iesaistījās šajā akcijā. Liels paldies 3.b klases skolēna Vadima Talciņa tētim, kurš nodrošināja transportu ziedojuma nogādei no skolas līdz dzīvnieku patversmei.
Ikviens skolēns, vecāks un skolotājs tiek aicināts arī turpmāk rūpēties par patversmes iemītniekiem, ne tikai sarūpējot barību un citas mantiņas, bet arī apciemojot dzīvniekus, jo viņi alkst pēc mīļuma un jauniem draugiem.

Sākumskolas skolotāja L.Kovalevska
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS