Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Rudens pārgājiens “Rudens Daugavpilī”
09.10.2017
2.a klases skolēni 29.septembrī devās rudens pārgājienā pa dzimto pilsētu.
Pārgājiena laikā skolēni iepazina pilsētas objektus, ievērojamākās vietas. Pie katra objekta vajadzēja izpildīt uzdevumus. Tie bija dažādi - iejūties aktiera lomā, smelies enerģiju no kokiem, skaiti soļus, izpildi sporta vingrinājumus, esi draudzīgs, mini mīklas. Skolēni labprāt piedalījās visās aktivitātēs un ar prieku gaidīja nākamā objekta apskati!

3.b un 4.b klasēm tika organizēts pārgājiens uz Daugavpils cietoksni kopā ar gidi. Interesanti fakti par Daugavpils vēsturi un cietoksni raisīja bērnu interesi.

2b. klase piedalījās veselības un sporta dienas aktivitātēs. Šogad šo pasākumu atzīmējām netradicionālā veidā- devāmies  rudenīgā  pārgājienā iepazīt dzimto pilsētu. 

Ceļojuma laikā bija jāpiestāj 10 pieturas vietās: Vienības nams, Daugavpils Universitātes skvērs, Dzejnieka Andreja Pumpura skvērs, sv. Pētera Ķēdēs Romas katoļu baznīca, Rīgas iela, Centrālais parks, Ledus halle, Dubrovina parks, Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejs un Saskaņas pamatskola. Katrā pieturā skolēni ieguva informāciju par objektu un izpildīja vienu uzdevumu. 
Atsauksmēs pēc pasākuma: bērniem visvairāk patika aktivitātes parkā un  atraktīvie uzdevumi - samīļot savu koku,  pārspēt visus  un visilgāk  nostāvēt uz vienas kājas,  īpaši patika spēļu laukumā  skeiparkā.

2.a, 2.b, 3.b klases audzinātājas

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS