Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Izlaidums 2017
16.06.2017
Ziedu smarža, kleitas, kas viena par otru krāšņākas, svinīgas uzrunas un priekā satrauktas absolventu sirdis... Jā, tas ir izlaidumu laiks! Pamatskolas izlaiduma laiks ir tas pats skaistākais, kas saistās ar skolas gadiem. It kā nemanot, it kā pa kluso visi ir izauguši no maziem un spurdzošiem knēveļiem.
Šķiet, ka nupat bērni ar pirmo zvanu un ziediem rokās, iegāja zinību pilī, kur viss tik svešs un nezināms. Bet tikai ar laiku, pēc izlaiduma, saprot to, ka tik ļoti trūkst to cilvēku, ar ko diendienā pavadīti deviņi gadi.

Skolas direktore devītos raksturoja ar krāsainu ziedu pušķi, kurā katram ziedam ir sava noteikta vieta. Dažreiz tajā gadījās kāda dzēlīga nātrīte, asa usne, bet dabā visi augi ir vajadzīgi un skaisti, un visi arī uzzied. Kopā mēs bijām deviņus gadus, kuri aizritēja kā viens mirklis, atstājot atmiņā daudzus neaizmirstamus brīžus.

Tika paveikts liels darbs deviņu gadu garumā un tam par godu Saskaņas pamatskola svinēja svētkus. Izlaidumā skanēja sirsnīgi katra skolēna sagatavoti vārdi, klases audzinātāju apsveikums un vecāku uzruna skolai, skolēniem.
Pasākuma laikā bija iespēja šķirt katra un visu kopā absolventu vēstures lappusītes, lai dotajā brīdī veidotu tagadni, jo skaistas atmiņas aizvien dod mums spēku.

“Mums pieder laiks, mūsu nodzīvotais, mūsu izdzīvotais laiks, atmiņas un vēsture. Bet varbūt mēs piederam laikam? Jo tagad tie esam mēs, kuri veido šodienu, kas rīt jau būs vēsture. “
Ceļš ir mūžu un mūžību garš. Laimīgu ceļu Jums!

Direktores vietniece izgl.jomā D.Plociņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS