Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pēdējā zvana pasākums
23.05.2017
12.maijā Daugavpils Saskaņas pamatskolā 36 jauniešiem skanēja pēdējais skolas zvans.
Pasākumu atklāja pirmklasnieki, kas mūzikas pavadījumā zālē ieveda absolventus. Vēl tik nesen, 1. septembrī, tik nedroši viņi uzkāpa uz Daugavpils Universitātes skatuves, tomēr tagad drošsirdīgi un pārliecināti apsveica 9. klašu skolēnus.
8.klases iestudēja ainas, kurās atspoguļoja 9. klašu skolēnu dzīvi nākotnē, kā arī sagatavoja papīra lidmašīnas, kuras spēj piepildīt ikkatru vēlēšanos, bet, lai viss piepildītos, tās vajadzēja izmest cauri attiecīgajiem riņķiem.
Mūsu absolventus sveica gan tagadējās skolotājas, Ludmila Uļinska un Ļubova Iliško, gan pirmās klases audzinātāja Ieva Skoromko. Skolotājas bija sagatavojušas skolēniem krāsainus krītiņus, ar kuru palīdzību tie izgleznoja skolas pagalmu.
Sirsnīgus apsveikumus 9. klašu skolēni saņēma arī no vecākiem. Viņi pirmkārt novēlēja devītajiem veiksmi eksāmenos, bet, otrkārt, vēlējās, lai draudzība arī turpmāk paliktu tikpat stipra, kā tagad.
Pasākumā beigās vārds bija dots arī 9. klasēm, kuras ar dziesmām un pateicības vārdiem gan skolotājiem, gan tehniskajiem darbiniekiem pateica paldies par kopā pavadītajiem deviņiem gadiem.
Svinīgā  pasākuma kulminācija, protams, bija visa pasākuma laikā tik ilgi pieminētā, pēdējā skolas zvana skaņas, kuras svinīgi un ar lepnumu ieskandināja pirmklasnieki un skolas direktores apsveikums.
Direktore katram skolēnam uzdāvināja keramikas veiksmes svilpaunieku un aicināja visus ieskandināt turpmāko ceļu.
Zvana skaņas liecināja par to, ka nu devītajiem priekšā ir svarīgs un atbildīgs darbs - veiksmīga eksāmenu nokārtošana. Lai izdodas!


Direktores vietniece izgl.jomā D.Plociņa, Skolēnu līdzpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS