Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Daugavpils Saskaņas pamatskolas projekta “Citādā mācīšanās, izmantojot IKT” noslēguma pasākums
02.05.2017
Daugavpils Saskaņas pamatskolā 2017.gada 28.aprīlī notika Erasmus + programmas pamatdarbības Nr.2 (KA2) stratēģisko skolu sadarbības partnerību projekta “Flipped Learning with ICT “ (“Citādā mācīšanās, izmantojot IKT” ) identifikācijas nr. 2015-1-TR01-KA219-021988_5 noslēguma pasākums.
Projekta mērķi bija:

1) uzlabot mācīšanas un mācīšanās kvalitāti mūsu skolās;
2) izstrādāt un dalīties ar inovatīvām mācību metodēm un aktivitātēm;
3) stimulēt skolēnu pašmācību neatkarīgi no laika un vietas;
4) skolēnu un skolotāju datorprasmju uzlabošana. Daugavpils Saskaņas pamatskola, kā projekta partneris, sadarbojās ar Spānijas, Polijas, Itālijas, Lietuvas, Francijas un Turcijas skolām.

Noslēguma pasākumā projekta mērķa grupa prezentēja iepriekšsagatavotās pastkartes. Pastkartēs katram skolēnam bija jāatspoguļo gan vizuāli, gan teksta veidā informācija par projekta mērķiem, iespaidiem realizācijas laikā vizītēs citās valstīs, citu valstu mācīšanās pieredzi, apgūtās valodas prasmes. Skolēni stāstīja kā viņi popularizēja Latviju citu valstu pārstāvjiem. Prezentācijās laikā jaunieši dalījās pieredzē par projekta devumu viņu izglītībā, kādas datorprogrammas ir apguvuši, kā tika lietotas valodas prasmes saziņā ar citu valstu partneriem.
Skolēnu pastkartēs varēja redzēt daudz interesantas fotogrāfijas no vizītēm citās valstīs, kā arī varēja noklausīties emocionālu stāstījumu par piedzīvotajiem iespaidiem un sadarbību projekta laikā. Pasākuma laikā dalībnieki vērtēja viens otra uzstāšanos, uzdeva jautājumus un izteica komplimentus par paveikto darbu.
Projekta vadītāja Tatjana Revina atzīmēja visu skolēnu izaugsmi un pozitīvi novērtēja gan skolēnu, gan skolotāju paveikto darbu.
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS