Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Projekts “Green Missions” saņēma Eiropas eTwinning speciālo balvu
28.03.2017
Jau vairākus gadus Daugavpils Saskaņas pamatskola aktīvi piedalās starptautiskajos projektos. Skolas īstenotais eTwinning starptautiskais sadarbības projekts “Green Missions” pagājušajā gadā ieguva Nacionālo eTwinning balvu, bet šogad konkursā “eTwinning Eiropas balvas 2017” ieguva Angļu valodas balvu, ko sponsorēja Britu Padome.
Tas tika atzīts par labāko projektu mācību programmas satura un angļu valodas integrētās apguves jomā (CLIL).
Darbojoties projektā skolēni ievērojami uzlaboja savas saskarsmes un IKT prasmes, kā arī pilnveidoja angļu valodas zināšanas, sadarbojoties ar citiem Eiropas skolu skolēniem no Grieķijas, Polijas un Lielbritānijas.
Pildot projekta “Green Missions” „zaļās misijas”, skolēni no 6.b klases meklēja informāciju par apdraudētiem dzīvniekiem, veidoja e-grāmatas, mācījās šķirot atkritumus un pārstrādāt tos, diskutēja par veselīgu dzīvesveidu, enerģijas avotiem, svinēja Zemes dienu, tādējādi kļūstot saprotošāki apkārtējās vides jautājumos. Šis projekts veicina globālo domāšanu saistībā ar dabu un apkārtējās vides aizsardzību. Projekts ir izcils piemērs komunikācijai un sadarbībai starp partneriem.

Rakstu sagatavoja angļu valodas skolotāja N.Karpenko
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS