Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pasākums kino melodiju virpulī “Padejosim?”
21.03.2017
Kas tev vislabāk ļauj pacelties pāri ikdienībai? Ceļojums, laba filma, vakars ar draugiem? Bet varbūt …deja? Tieši deja ir tā, kas ļauj mums acumirklī apzināties savu iekšējo prieku! Nesaki dejai nē, lai kad nāktu šis skaistais piedāvājums.
Šogad mūsu skolēnus sagaidīja jauns pavasara pasākums.
10.martā mūsu skolā notika deju konkurss "Padejosim?", kas tika organizēts tradicionālā pasākuma "Mis un Misters" vietā. Šis pasākums gan skatītājiem, gan konkursa dalībniekiem izraisīja pavisam jaunas emocijas.
Konkursā piedalījās 4.-8.klašu deju komandas, kuru uzdevums bija parādīt savas dejotāju prasmes: ritma un tempa izjūtu, plastikas un sejas izteiksmi, telpas sajūtu un sadarbības prasmes ar citiem komandas dejotājiem. Konkursa svarīgākais noteikums bija tāds, ka dejas melodijai bija jābūt no kādas filmas vai multfilmas, piemēram, 3 komandas savai dejai izvēlējās dziesmu no 2016.gada multfilmas "Troļļi" "Can't stop the feeling".
Konkursa uzvarētājus noteica žūrija, kuru vadīja skolas direktore Jeļena Vucēna. Noteikt skolas vislabāko deju klasi bija grūti, tāpēc žūrija nolēma, ka 1.vietu iegūs pat 3 komandas: 
8.b klases komanda "Ruskie blotnie"
8.a klases komanda " Lykeri"
7.a klases komanda " Kungs un melnie"
2.vietu mūsu konkursa iegūva:
7. b klases komanda “Black star mafia”
5.b klases komanda “Seals”
4.b klases komanda “Trio un kompānija”
3.vietu ieguva:
4.a klases komanda “Come Come Girls”
5. a klases komanda “Trillīši”

Pateicību par piedalīšanos konkursā saņēma 2.a klases meitenes, kuras saskanīgi papildināja 8.a klases priekšnesumu. Visi dalībnieki saņēma diplomus un saldās balvas.
Pasākumu vadīja 8.a klases skolēns Arturs Ozerskis un par mūzikas noformējumu atbildēja 6.a klases skolēns Elvars Friliņš.
Paldies skolotājiem un skolēniem par pozitīvajām emocijām!

Direktores vietniece izgl.jomā D.Plociņa,
Skolēnu līdzpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS