Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētku prieks turpinās
24.01.2017
Janvāris Latvijā iesākās ar ziemas salu, bet tas neatturēja Saskaņas pamatskolas skolēnus izbaudīt Ziemassvētku priekus. 12.janvārī skolēni skolā pulcējās Ziemassvētku pasākumā, kurā piedalījās 1.-3.klašu skolēni un 7., 8., 9. klašu skolēni bija pasākuma vadītāju lomā.
Sākumskolas skolēni sagatavoja tautasdziesmas un dejas, skaitīja dzejoļus, minēja sakāmvārdus un gaidīja budēļus. Budēļi 2.a klases skolēni ieradās ar skaļu rībināšanu un dzejoļu skaitīšanu. Budēļi dejoja jautras dejas un rotaļas, kurās iesaistīja visus dalībniekus.

Pēc lustēšanās katrs varēja pacienāties ar piparkūkām. Šī diena neizpalika arī bez jautras dejošanas, jo tūlīt pēc pasākuma sākās “Disko diena”.

Šī diena bija apbalvojums visiem skolas skolēniem, kuri centīgi valkā skolas formu ikdienā. Skolēni ieradās spožos apģērbos-kleitās, svārkos, biksēs – T-kreklos, spīdīgos aksesuāros- cepurēs, bantēs, kaklarotās, pašu veidotos tērpos, pozitīvi un smaidīgi. Dienas laikā tika novērots, ka bērni jutās priecīgi par šo iespēju.

Visaktīvākie disko dienas atbalstītāji gan dejošanas, gan tērpu ziņā bija 1.-3.klašu skolēni, 4.a, 5.a, 6.a, 7.b un 9.b klases skolēni.

Atbalsts pozitīvai uzvedībai komanda
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS