Sestdiena, 2024.gada 4.maijs
Vārda dienu svin: Vizbulīte, Vijolīte, Viola

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētku labdarības akcijas
19.01.2017
Decembrī ir pienākušas arī dienas, kad mēs visi svinam Ziemassvētkus. Saskaņas pamatskolā sākās klašu telpu, gaiteņu un skola apkārtnes rotāšana, tomēr nozīmīgākais notikums it Ziemassvētku labdarības akcijas.
Gaidot Ziemassvētkus, mūsu skola skolotāji, skolēni, kā arī viņu vecāki piedalījās vairākās labdarības akcijās. Šogad tās bija: "Piepildīsim drosmes kasti", "Dāvāsim prieka mirkli" un "Sniedzot prieka mirkli".
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs rīkoja tradicionālo Ziemassvētku labdarības akciju "Sniedzot prieka mirkli", kuras pamatmērķis bija dāvāt pilsētas invalīdu biedrības radošajiem cilvēkiem prieka mirkli. Visi akcijas dalībnieki varēja atnest visu, sākot no auduma un ādas gabaliņiem līdz pērlītēm un salvetēm dekupāžai.
Organizācija "DautKom" rīkoja ikgadējo labdarības akciju "Piepildīsim drosmes kasti". Akcija tika organizēta kā palīdzība bērniem, kas sirgst ar onkoloģiskajām saslimšanām. Mūsu skola varēja dāvāt bērniem, kuri iztur sāpīgās potes un ķīmijas terapiju, balvu - skaistu rotaļlietu vai suvenīru no Drosmes kastes. Akcijas beigās kompānija "DautKom" ieradās pēc dāvanām, nofilmēja mūsu sasniegumus un nogādāja dāvanas Rīgā.
11.janvārī Saskaņas pamatskola apmeklēja Daugavpils Pensionāru sociālās apkalpošanas centru un atveda savāktās dāvanas mūsu cienījamajiem pensionāriem. Skaisti iesaiņotas dāvanas- siltu apģērbu, tēju, higiēnas līdzekļiem, dziju saņēma centra vadītājas vietniece Valentīna Plone, kura pateicas, ka vissirsnīgāko atbalstu pansionāts ir ieguvis no mūsu skolas.
Ļoti atsaucīga un atbildīga attieksme pret labdarības akcijām parāda, ka mēs protam un gribam sniegt palīdzību tiem, kam tā ir nepieciešama.

Skolēnu līdzpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS