Otrdiena, 2024.gada 16.aprīlis
Vārda dienu svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

9.klašu prezentācijas pasākums
24.04.2017
Atnākušais pavasaris atgādina mums, ka ne tikai tuvojas pēdējā mācību gada diena un vasaras brīvdienas, bet 9.klasēm pavasaris liek aizdomāties arī par valsts eksāmeniem un pēdējo zvanu šajā skolā... Laikam tieši tāpēc, lai gremdētos atmiņās,  marta beigās abas 9.klases sagatavoja prezentāciju par savu dzīvi Saskaņas pamatskolā.
30.martā Saskaņas pamatskolā notika tradicionālais 9.klašu prezentācijas pasākums, kura mērķis bija parādīt, kā mūsu skolas 36 skolēni ir izauguši pa šiem skolā pavadītajiem deviņiem gadiem. Atmiņu pavediens tika vīts jau no tā brīža, kad pirms 9 gadiem viņi ieradās Saskaņas pamatskolā kā pavisam mazi un nedroši pirmklasnieki.
Skolēni parādīja savu mākslu un radošumu, dziedot dziesmas, aizraujoši dejojot, sportojot, deklamējot dzejoļus un atveidojot ainiņas no skolas dzīves. Visiem priekšnesumiem cauri vijās neaizmirstams un neatkārtojams izpildījums un, protams, arī humors. Pasākumā laikā tika arī atrastas zvaigznes, kas devītajiem rādīs ceļu šos pēdējos mēnešus un kuras joprojām spīd 39.kabinetā pie sienas.
Pasākumā devīto rādītās prezentācijas atklāja, kā nākamie absolventi ir izauguši no maziem bērniem līdz pusaudžiem. Tas bija aizraujoši ikvienam, jo skatītāji to apliecināja ar saviem aplausiem.

Līdzpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS