Otrdiena, 2024.gada 14.maijs
Vārda dienu svin: Krišjānis, Elfa, Elvita, Aivita

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Radīšanas prieks pirmklasniekiem
26.04.2024
Pavasaris nāk ar iedvesmu un vēlmi pievērsties kādai radošai nodarbei. Programma “Latvijas skolas soma” dāvināja šo prieku mūsu skolas pirmo klašu audzēkņiem.

11. un 12.aprīlī 1.a, 1.b un 1.c klašu audzēkņi kopā ar savām klases audzinātājām apmeklēja Daugavpils Māla mākslas centru, kur gan iepazina vietējo keramiķu darbus un to radīšanas procesu, gan paši aktīvi darbojās, veidojot savus darbus.
Dažiem skolēniem šī bija pirmā darbošanās ar mālu, dažiem – sen lolotā sapņa piepildījums, bet vēl dažiem tā bija kārtējā pievēršanās mīļākajai nodarbībai. Lai arī kā, no izglītojamajiem bija dzirdētas daudzas pozitīvās atsaukmes. Bērni teikuši, ka tik interesantu ekskursiju viņiem līdz šim vēl nav bijis, uzdeva nodarbības vadītājiem jautājumus un ar aizrautību ne tikai veidoja savus darinājumus, bet arī vēroja keramikas izstādi.
Pēc nodarbības DMMC klases audzinātājām bija jāiekrāj ļoti daudz pacietības, jo jaunie keramiķi katru dienu prasīja, kad jau rokdarbi būs apdedzināti un varēs tos saņemt. Izsakām pateicību “Latvijas skolas somai” par iespēju padarīt mācību procesu daudzveidīgāku un Daugavpils Māla mākslas centram par viesmīlīgu uzņemšanu!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS