Sestdiena, 2024.gada 4.maijs
Vārda dienu svin: Vizbulīte, Vijolīte, Viola

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Lai vairojas prieks!
07.02.2024
Kad ziema vēl nedomā atkāpties, bet vakaros vēl turas tumsa, Daugavpils Saskaņas pamatskolas 4.klašu vecāki kopā ar bērniem sanāca pulciņā, lai kopā pavadītu laiku.
Iepazīstot viens otru, pirmais apmulsums noplacis, var sākt darboties. Kamēr mammas ieklausījās skolas psihologa Marinas vēstījumā, kā veidot attiecības ar bērniem, kuri tūlīt iekāps pusaudžu “kurpēs”, cik svarīgi bērniem ir vecāki, kas veido viņu pasaules centru, ko darīt, ja bērns vēlas darīt aizvien jaunas un jaunas lietas, bet dienas grafiks pilnībā aizpildīts, par iespēju palīdzēt savam bērnam pieņemt un saprast sevi, bērni kopā ar skolas logopēdi Dinu piedalījās kustību rotaļās.
Pēc atsevišķām nodarbēm, visi sanācām kopā, lai sportotu, zīmētu, muzicētu ,kā vienots orķestris, lasītu, atpazītu savu bērnu un vecāku rokrakstus, kas nedevās tik viegli. Tās ir nodarbes, ko varam darīt mājās kopā ar bērniem.
Apliecinājums tam, ka mēs protam par kādu rūpēties, katrs bērns iedēstīja savu puķi, ko apņēmās kopt un lolot, tāpat, kā mūsu attiecības.
Paldies visiem par kopa būšanu, par sirsnību un aktīvu darbošanos!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS