Piektdiena, 2024.gada 3.maijs
Vārda dienu svin: Gints,Uvis

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Eiropas Ilgtspējīgas attīstības nedēļas 2023 pasākums
22.09.2023
Šī gada 20.septembrī Daugavpils Inovāciju centrā norisinājās pasākums Eiropas Ilgtspējīgas attīstības nedēļas 2023 ietvaros, kuru organizēja Daugavpils Attīstības departaments sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi, SIA “AADSO” un Latgales Zoodārzu.
Pasākumā piedalījās 12 komandas no Daugavpils vispārizglītojošām skolām, tai skaitā arī komanda no Daugavpils Saskaņas pamatskolas 7.b klases.
Pasākuma mērķis bija izglītot un paaugstināt skolēnu zināšanu līmeni par dabai draudzīgas vides uzturēšanu un attīstīšanu, gan izprast savas rīcības un darbības ietekmi uz apkārtējo vidi un pasauli. Pasākums tika organizēts spēļu veidā, kur trīs dažādos stendos bija jāizpilda dažādi uzdevumi – gan pareiza atkritumu šķirošana, gan uzdevumi saistīti ar Esplanādes mitrājā esošajām augu un dzīvnieku sugām, gan arī spēle par ANO 17 ilgtspējīgas attīstības mērķiem, kas veicina pasaules ilgtspējību, mazina nabadzību. Skolēniem bija iespēja ne vien uzzināt jaunu informāciju, bet arī papildināt pieredzi apmeklējot Daugavpils inovāciju centru.
Pasākumā noslēgumā visas komandas saņēma veicināšanas balvas un ar labu noskaņojumu devās mājup!
Pasākums tika organizēts ar projektu BALTIPLAST un Urb-area atbalstu.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS