Sestdiena, 2024.gada 27.aprīlis
Vārda dienu svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Pasaules ūdens diena eTwinning projekta ietvaros.
23.03.2024
Ik gadu 22.martā tiek atzīmēta Pasaules ūdens diena, kuras mērķis ir pievērst uzmanību ūdens resursu pieejamībai un kvalitātei, un aicināt katram cilvēkam apzināties ūdens vērtību.
2023./2024.m.g. 5.a un 5.b klases skolēni piedalās eTwinning projektā “WATER MATTERS”. Šī projekta mērķis ir padziļināt izpratni par ūdens problēmu. Skolēni piedalās aktivitātēs, lai ar vienaudžiem no dažādām valstīm pievērstu uzmanību tam, kā taupīt ūdeni un kā ūdens ietekmē ikdienas dzīvi.
Viena no aktivitātēm, kura tika īstenota mācību gada laikā, ir speciāla kalendāra izveidošana, kura mērķis ir pievērst uzmanību Pasaules ūdens dienai.  5.b klases skolnieces Arina Čebuņičeva un Valērija Mekša, sadarbojoties  ar angļu valodas skolotāju Oksanu Zuboviču  un datorikas skolotāju Jeļenu Maksimovu, izlēma izveidot digitālu kalendāru canva.com platformā. Rezultātā meitenes izrotāja kalendāru ūdens tematikā, otrajā pusē ierakstot vērtīgus padomus kā taupīt ūdeni.
22.martā, Pasaules ūdens dienā, meitenes izdalīja dotos kalendārus 5.a un 5.b klases skolēniem. Tādejādi skolēni tika aicināti apzināties ūdens vērtību.
Paldies 5.b klases skolniecēm Arinai Čebuņičevai un Valērijai Mekšai, kā arī datorikas skolotājai Jeļenai Maksimovai par ieguldīto darbu eTwinning projektā!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS