Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Mis un Misters Saskaņas pamatskola
18.03.2016
Skaistums un gudrība vienmēr ir cienīti, un nav neglītu cilvēku, jautājums ir, kā mēs sevi izglītojam, kopjam, un viena svarīga iezīme - kā mēs uzvedamies.
11. martā Saskaņas pamatskolā notika skaistuma un inteliģences konkurss „Mis un Misters Saskaņas pamatskola”. Konkursā piedalījās zinātkāri, radoši, mērķtiecīgi skolēni, kas vēlējās iegūt jaunu pieredzi.

Šogad konkursa dalībnieki, 8 pāri no 5.- 9.klasēm, gatavoja savus priekšnesumus. Ir patīkami vērot skolēnu izaugsmi gan mēģinājumu, gan pasākuma laikā. Konkursa gaitā skolēni parādīja savu iekšējo skaistumu - intelektu, atraktivitāti, atjautību, prezentējot sevi, rādot prasmi aktiermākslā, runājot dzeju, demonstrējot ritma izjūtu, plastiku, dejojot hip-hop deju. Skolēni, dejojot hip-hop deju, rādīja sadarbības prasmes ar citiem konkursa dalībniekiem.

Noteikt konkursa nominācijas mums palīdzēja žūrija un skatītāji. Žūrijas komisija noteica titulus „Mis un Misters Saskaņas pamatskola” un „Vice Mis, Vice Misters Saskaņas pamatskola”, titulus – romantika, labākais pāris dejā, labākie aktieri, mis un misters foto, izteiksme un balss, saskanīgākais pāri. Šogad žūrijā tika aicināti skolas absolventi D.Kuzņecova, Ņ.Aleksejevs, M.Semjonova, Saskaņas pamatskolas līdzpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins un vizuālās mākslas skolotāja U.Gura.

Prezentācijās dalībnieki atklāja savus hobijus un aizraušanās, aktiermeistarībā izpaudās dalībnieku spēja parādīt kādu konkrētu situāciju, par kuru uzzināja tikai konkursa laikā. Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpējās 9.a klases skolnieces G.Bernāne, L.Boluža un 8.b klases skolnieks E.Kursišs. Pasākuma vadītāji bija 9.klašu skolēni L.Unzule un J.Burlakovs.

Piedalīšanās konkursā veicina skolēnu pašapziņu vēlmi kļūt labākiem, sasniegt savus mērķus un pārvarēt grūtības, attīsta prasmi piedalīties pasākumos un organizēt tos. Paldies visiem konkursa dalībniekiem un organizētājiem! Labs darbs, kas labi padarīts.

Dace Plociņa
Daugavpils Saskaņas pamatskolas
direktores vietniece audzināšanas jomā
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS