Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētkus gaidot
18.12.2020

Ziemassvētkus gaidot
Vēl klusums dziļš.
Vien gaisā virmo gaidas.
To svētku brīnumu
Mēs ļoti, ļoti gaidām.
/M.Bārbale/


Ziemassvētkus gaidot, kad ielas jau klāj sniegs un pilsēta ir izrotāta, mūsu skolā sākās kabinetu durvju rotāšana. Šogad ne tā kā citus gadus, klases un klašu durvis rotāja 1.-4.klašu skolēni. Gan attālināti, gan klātienē skolēni un skolotāji gatavojas Ziemassvētku klases stundām. Šī gada pēdējā skolas dienā skolēni saņēma lielisku dāvanu, iniciatīvas ”Latvijas skolas soma” ietvaros, iespēju noskatīties filmas. 1.-4.klašu skolēni skatījās animācijas filmu “Zelta Ziemassvētki”, 5.-7.klašu skolēni noskatījās filmu “Apskrien Latviju”, 8.-9.klašu skolēniem bija iespēja noskatīties filmu “Pilsēta pie upes”. Pēc filmu seansiem notika baltās klases stundas, kurās skolēni un skolotāji runāja par Ziemassvētku gaidīšanu, svinēšanu un labdarības pasākumiem. Tradicionāli skolā notika Ziemassvētku labdarības akcijas, kurās skolēni sagādāja dāvanas pansionāta iedzīvotājiem un skolotāji piedalījās labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju”.

9.klašu skolēni rakstīja apsveikumus un novēlējumus, skolai, skolotājiem, vecākiem, klasesbiedriem.

Šis ir ļoti neparasts, savdabīgs gads, kas mums visiem lika pārvarēt sevi, sēžot mājās, bet bija arī pozitīvās puses, mēs katrs atklājām sevī kaut ko jaunu, ko bez karantīnas nevarētu uzzināt. Mēs esam piedzīvojuši unikālu laiku, kas padara mūs stiprākus, tāpēc vēlos novēlēt visiem stipru veselību un izbaudīt laiku ar ģimeni, tuviem cilvēkiem, jo mēs paši veidojam savus svētkus, ienesīsim ko labu šajā neparastajā gadā! (Katrīna Eva Millere)

***

Ziemassvēkti - visjaukākais laiks. Tik skaists, mierīgs un brīnumu gaidīšanas laiks, kad mēs varam vēlēties un sagaidīt to, ko gribam. Dažus novēlējumus es gribu veltīt savai skolai. Novēlu mūsu skolai kļūt vēl labākai, modernākai, novēlu visiem skolotājiem pacietību, izturību un daudz labu skolēnu. Paldies par visu, ko mums dod skola. (Laura Kristiāna Ļecka)

***

Dārgie skolotāji!
Jūs ļoti daudz darāt mūsu labā, neskatoties uz grūtībām un apstākļu maiņām. Jūs sniedzat mums daudz jauku emociju, rūpējaties un atbalstāt mūs darbos. Es to īpaši novērtēju, jo, manuprāt, skolotājiem sniegt atbalstu ir pats galvenais. Jūs esat izveidojuši brīnišķīgu vietu – skolu – un palīdzat mums gūt zināšanas. Par to esmu bezgala pateicīgs Jums. Apsveicu Jūs Ziemassvētkos! (Lauris Teivāns Treinovskis)

***

Gads ir bijis sarežģīts un šķēršļiem pilns gan mums, gan Jums! Tomēr gads būtu vēl sarežģītāks bez Jūsu palīdzības, bez Jūsu mierinošajiem vārdiem. Es ļoti novērtēju Jūsu pūles mūsu labā un novēlu Jums spožus un siltus Ziemassvētkus. Atpūtieties, pasēdiet pie televizora un padzeriet siltu tēju, sagaidot Jauno 2021. gadu! (Zane Elizabete Pundure)

***

Mīļie vecāki!
Apsveicu Jūs Ziemassvētkos! Šajā gaišajā laikā novēlu Jums stipru veselību, mīlestību, lai visi Jūsu plāni īstenojas, daudz prieka, veiksmi, laimi! Paldies Jums par visu, ko darāt, lai mums būtu vislabākā bērnība. Paldies, ka vienmēr esat kopā ar mums, palīdzat, dodat padomu un atbalstāt mūs gan grūtajos, gan labajos brīžos! Mēs Jūs ļoti mīlam! (Darīna Kļimenkova)

***

Apsveicu skolu, visus skolēnus, skolas darbiniekus, vecākus un skolotājus tuvojošajos Ziemassvētkos un Jaunajā gadā! Novēlu labi pavadīt laiku savas ģimenes lokā, un lai nākamais gads būtu labāks! Sviniet svētkus drošībā, esiet veseli un laimīgi! (Annija Misjūne)

***

Skolotāji un skolēni sagatavoja Ziemassvētku apsveikumu skolas saimei “Sapnis par Ziemassvētkiem.”
Gaišus un svētīgus Ziemassvētkus, veiksmīgu Jauno gadu!


Jaunumi

MŪSU ZIŅAS