Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Dzīvnieku aizsardzības nedēļa
06.11.2020
Katru gadu oktobrī Daugavpils Saskaņas pamatskolā tiek atzīmēta dzīvnieku aizsardzības diena.
Skolā tā nav viena diena, bet gan vairākas nedēļas, kuru laikā skolēni un skolotāji vāc ziedojumus dzīvnieku patversmes suņiem un kaķiem. Patversme ir mājas suņiem un kaķiem, kas pavisam nesen ir bijuši kāda mīluļi un vēlas atkal par tādiem kļūt.

Ekopadomes un līdzpārvaldes skolēni aicināja piedalīties labdarības akcijā Daugavpils dzīvnieku patversmei. Visu mēnesi klasēs krājām barību suņiem un kaķiem, kā arī rotaļlietas un segas. Kārtējo reizi sev pierādījām, ka kopā mēs esam liels spēks. Daugavpils dzīvnieku patversmē mājvietu ir atraduši 30 suņi un aptuveni 100 kaķi. Saskaņas pamatskolas skolēni un vecāki 30.oktobrī patversmei aizveda 289,750 kg suņu un kaķu barības, 23 segas, 17 rotaļlietas, vienu spilvenu un vienu šampūnu. Paldies visiem, paldies 3.b klases audzinātājai un vecākiem par nogādāto barību! Kaut arī mēs neesam klāt pie dzīvniekiem, bet noteikti viņi jūt mūsu izdarīto sirdsdarbu.

Lielākā daļa skolēnu un viņu vecāku sāk apzināties, ka pasaule nevar pastāvēt bez cilvēcības un līdzcietības pret vājāko.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS