Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Daugavpils Saskaņas pamatskolas SMU “Shabbe” izcīna nomināciju reģionālajā pasākumā “Cits bazārs”
17.02.2020
2020.gada 8. februārī T/C Solo norisinājās JA Latvija Skolēnu mācību uzņēmumu pasākums “Cits bazārs” Daugavpilī.
Pasākumā piedalījās 45 Skolēnu mācību uzņēmumi ( SMU) no visas Latgales. Reģionālajā pasākumā Daugavpils Saskaņas pamatskolu pārstāvēja 3 Skolēnu mācību uzņēmumi: SMU “ Shabbe” ( Katrīna Eva Millere un Laura Lutoka , 8.a kl.) – piedāvājot pircējiem ekoloģiskus niedru salmiņus, SMU “ TforMe” ( Ilze Zīle, Beate Savvina , Santa Juhņeviča, 8a kl.) - piedāvājot īpaša dizaina veidotus T – kreklus, kā arī SMU “ Eny Any”( Endija Laura Millere un Annija Davidčuka, 9.a kl.) – piedāvājot filcētas ziepītes.
Pasākuma ietvaros skolēniem savu preci vajadzēja prezentēt ne tikai pircējiem, bet arī žūrijai, kuras uzdevums bija izvērtēt visu SMU piedāvājumus. Skolēnu veikums tika vērtēts 6 dažādās nominācijās pamatskolu un vidusskolu grupās – “ Sociāli atbildīgs Skolēnu mācību uzņēmums”, “Labākais skolēnu mācību uzņēmumu stends”, “ Inovatīva biznesa ideja”, “ Labākā pārdošanas komanda”, “ Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”, kā arī “ Komerciālākais uzņēmums” ( kurš pārdod lielāko preču daudzumu un ietirgo visvairāk naudas).
Pasākuma noslēgumā liels prieks bija, ka nominācijā “ Sociāli atbildīgs Skolēnu mācību uzņēmums” pamatskolu grupā balvu ieguva SMU " Shabbe", ko pasniedza LTRK Daugavpils nodaļas vadītāja Marina Terza. Savukārt Annija Davidčuka no SMU “ Eny Any” saņēma žūrijas simpātijas balvu, ko pasniedza Daugavpils pilsētas Domes Jaunatnes nodaļas vadītāja Gunita Vanaga.
Vairāku skolu pedagogi saņēma arī pateicības par ieguldījumu SMU attīstībā skolās no JA Latvija Skolēnu mācību uzņēmumu programmas atbalstītāja Swedbank. Balvu saņēmēju vidū bija arī mūsu skolas SMU konsultante Lāsma Šembela, saņemot pateicību īpaši par darbu ar SMU “Shabbe”.
Sveicam skolēnus un skolotājus!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS