Trešdiena, 2024.gada 24.aprīlis
Vārda dienu svin: Visvaldis, Ritvaldis, Nameda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētkus gaidot
20.12.2015
Ir pienākušas dienas, kad mēs visu sākam redzēt Ziemassvētku gaismā. Saskaņas pamatskola ietērpās svētku rotā: izgreznoti skolas logi un apkārtne, klašu telpas, īpaši krāšņas un interesantas ir katras klases rotātās Ziemassvētku durvis.
Gaidot Ziemassvētkus skolotāji, skolēni un vecāki piedalījās vairākās labdarības akcijās. Decembra sākumā skolā aizsākās trīs labdarības akcijas: “Dāvināsim prieka mirkli”, “Dāvāsim kustību prieku”, “Piepildīsim drosmes kasti”.

Akcijas “Dāvināsim prieka mirkli” ietvaros, sarūpējām dāvanas Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra iedzīvotājiem. Skolēni, skolotāji un vecāki iesaiņoja dāvanās ar dažādus našķu un kārumus, rakstīja atklātnītes ar novēlējumiem, sarūpēja siltas čības, higiēnas piederumus un rokdarbu materiālus. Pensionāru centra vadītājas vietniece Valentīna Plone pateicās visiem, kuri sagādāja dāvanas un rūpēsies par to, lai visi pansionāta iedzīvotāji tās saņemtu. Valentīnas kundze pastāstīja, ka katra dāva atradīs savu īpašnieku un visi pansionāta iedzīvotāji saņems Ziemassvētku dāvaniņu.

Organizācija Dautkom aicināja piedalīties akcijā "Piepildīsim Drosmes kasti!". Bērniem (no 8 mēnešu vecuma līdz 12 gadiem), kas sirgst ar onkoloģiskajām saslimšanām ir nepieciešama drosme un spēks, kas ļaus izturēt sāpīgās potes, sistēmas un ķīmijas terapijas kursus. Ir taču tik jauki, ja pēc nepatīkamas procedūras var saņemt balvu – skaistu rotaļlietu vai suvenīru no Drosmes kastes! Skolēni ziedoja dažādas rotaļlietas, kancelejas piederumus, kurus iegādājas vecāki, bet bija arī skolēni, kuri sagādāja dāvanas par savu sakrāto naudiņu.
Pēc akcijas noslēguma kompānijas Dautkom pārstāvji ieradās pēc saziedotajām mantām un nofilmēja mūsu veikumu.

Piedalīšanās akcijās pierāda, ka mēs vēlamies un spējam palīdzēt viens otram.
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS