Otrdiena, 2024.gada 19.marts
Vārda dienu svin: Jāzeps

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

IZLAIDUMS 2019
20.06.2019
Pa ziedošās vasaras vārtiem drīz atnāks vecvectēvu apdziedātie un slavinātie vasaras saulgrieži. Tas ir laiks, kad saule būs sasniegusi visīsāko nakts ceļu un dienā uzkāpusi visaugstāk debesīs.
Saule šodien ir spožāka nekā līdz šim, un šķiet, ka tā nav vairs viņas gaisma, bet Dieva zelts, kas līst pār Daugavas krastiem. Labestība, godīgums un pienākums mūs pavadīja deviņus gadus no rudens zeltītiem koku zariem, kad ceļš brīnumains sākās līdz plaukstošiem, ziedošiem pavasariem, kad katra pļavas puķe rāda vasarai ceļu. Devīto klašu skolēniem tas ir pats satraucošākais laiks.
Deviņu gadu garumā mēs mācījām glabāt šīs lietas, deviņi gadi ir pietiekoši ilgs laiks, lai mūsu skolēni attīstītu savus talantus un priecātos par tiem. Ir noslēdzies viens posms izglītībā, un tas prasījis ne mazums pūļu. Šodien skolotāju un skolēnu gada nozīmīgākā svētku diena.
Kopā mēs bijām deviņus gadus, kuri aizritēja kā viens mirklis, atstājot atmiņā daudzus neaizmirstamus brīžus.
Tika paveikts liels darbs un tam par godu Saskaņas pamatskola svinēja svētkus. Izlaidumā skanēja katra skolēna sagatavoti vārdi, klases audzinātāju apsveikums un vecāku uzruna skolai, pedagogiem, skolēniem.
Pasākuma laikā bija iespēja šķirt katra un visu kopā absolventu vēstures lappusītes un vēlēšanās, lai dotajā brīdī veidotu tagadni, jo skaistas atmiņas aizvien dod mums spēku.
Neapstājieties, dariet patiesi izcilas lietas, meklējiet tās un kad būsiet atraduši, Jūs to sapratīsiet!
Direktores vietniece izgl.jomā D.Plociņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS