Otrdiena, 2024.gada 19.marts
Vārda dienu svin: Jāzeps

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Jūlijonkuliņa Ziemassvētki
31.12.2018
14. decembrī pie Daugavpils Saskaņas pamatskolas 1.a, 2.a, 3.a, 3.b, 4.a un 4.b klašu skolēniem ciemojās Latvijas Leļļu teātris.

Leļļu teātri daudzi skolēni skatījās pirmo reizi. Pateicoties iniciatīvai “Latvijas skolas soma”, skolēni varēja noskatīties leļļu izrādi “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki”.
Galvenais varonis, Jūlijonkuliņš, domā, ka Ziemassvētki ir paši labākie svētki gadā. Šajos svētkos jādāvina un jāsaņem dāvanas. Dāvanas patīk kā jauniem, tā veciem, kā onkulīšiem, tā kaķiem. Jūlijonkuliņš ir īpaši priecīgs, jo šoreiz viņa Ziemassvētku pārsteigums grasās atceļot no tālajām ziemeļvalstīm. Galvenais varonis izrādes laikā parāda, kā jāgatavojas svētkiem, kādi darbiņi jāizdara, ka jādomā labas domas.
Būt skatītājam arī nav viegli. Skatītājiem jāklausās, jāskatās, jādzied līdzi, jāskumst un jāpriecājas kopā ar Jūlijonkuliņu un kaķi! Skolēni arī tika iesaistīti izrādē, zīmēja kopīgo apsveikumu Jūlijonkulim, lai viņu iepriecinātu. Skolēniem pārsteigumu sagādāja arī spožās, kustīgās un viegli transformējamās dekorācijas. Bērni iepazinās ar gaismas un citu specefektu izmantošanu izrādes laikā.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS